CHAMPIONS LEAGUE

Πέρασαν απογοητεύοντας Πόρτο, Αρσεναλ

Πέρασαν απογοητεύοντας Πόρτο, Αρσεναλ
Πόρτο-Αρσεναλ

Στους "16" Πόρτο και Αρσεναλ παρά το 0-0 και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρά την ήττα από το Αμβούργο

Πόρτο-Αρσεναλ 0-0

Σε ένα παιχνίδι "κωμωδία" θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος Πόρτο και Αρσεναλ, χέρι-χέρι πέρασαν στην επόμενη φάση, με το απόλυτο μηδέν (0-0). Στο "Ντραγκάο", οι δύο ομάδες σε καμία περίπτωση δεν έπαιξαν με βάση και τα "ψευδώνυμα" που έχουν είτε ως "δράκοι" (οι γηπεδούχοι) είτε ως "κανονιέρηδες" (οι φιλοξενούμενοι), εκατέρωθεν.

Στην αναζήτηση καλών φάσεων στο παιχνίδι καταγράφουμε μόνο το δοκάρι του Πόστιγκα στο 58' ως η καλύτερη στιγμή από πλευράς γηπεδούχων που είχαν περισσότερες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ του Λέμαν.

Διαιτητής: Μάρκους Μερκ (Γερμανός)
Βοηθοί: Σρέερ, Μίλερ

Πόρτο (Ζ. Φερέιρα): Χέλτον, Πέπε, Κουαρέσμα, Λούτσο, Λισάντρο, Μποσίνγκουα, Φουτσίλε, Αλβες, Μεϊρέλες (86' Ιμπσον) Ασουνσάο, Πόστιγκα (81' Μπρούνο Μοράες)
Αρσεναλ (Α. Βενγκέρ): Λέμαν, Φαμπρέγκας, Τουρέ, Λιούνγκμπεργκ, Χλεμπ, Φλαμινί, Ζιλμπέρτο, Τζουρού, Κλισί, Αντεμπαγιόρ (79' Φαν Πέρσι), Εμπουέ

Αμβούργο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-2



Στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ συνεχίζουν οι Ρώσοι παρά την ήττα τους από το Αμβούργο. Οι Γερμανοί παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μέχρι και έξι λεπτά πριν την λήξη κατάφεραν να το γυρίσουν χάρη στην "ηγετική μορφή" του Φαν Ντερ Φάαρτ.

Ο Ολλανδός διεθνής ισοφάρισε αρχικά σε 2-2 για την ομάδα του στο 84' και βοήθησε στην τελευταία φάση του ματς να σκοράρει η "χρυσή αλλαγή" του Τόμας Ντολ και να πάρει το Αμβούργο την πρώτη του νίκη στην φάση των ομίλων.

Κόκκινες: Ατούμπα
Διαιτητής: Στέφανο Φαρίνα (Ιταλός)
Βοηθοί: Στανιόλι, Γκριζέλι

Αμβούργο (Τ. Ντολ): Βέχτερ, Ατούμπα (69' Φάιλχαμπερ), Ράινχαρτ, Ματάισεν, Μαχνταβίκια, Γιάρολιμ (83' Σανόγκο), Τροσόφσκι, Μπερίσα, Φαν Ντερ Φάαρτ, Λάας, Λιουμπόγια (75' Γκερέρο)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Β. Γκαζάεφ): Ακινφέεβ, Σεμπέρας, Α. Μπερεζούτσκι, Καρβάλιο, Ολιτς, Κράσιτς, Ζίρκοβ, Ντούντου (9' Γκριγκόριεβ), Αλντονίν, Β. Μπερεζούτσκι, Ταράνοβ (77' Οντια, 86' Κοσουμπέι)




















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ