ΤΣΕΛΣΙ

Πενταετές συμβόλαιο σε Ροναλντίνιο!

Πενταετές συμβόλαιο σε Ροναλντίνιο!
New Image

Να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα θέλει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, που συμφώνησε με τον Ροναλντίνιο!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η αγγλική εφημερίδα "Sun", ο Ρώσος μεγιστάνας τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ για την μετακίνησή του από τη Βαρκελώνη στο Λονδίνο, με τη συμφωνία να κάνει λόγο για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 58 εκ.λιρών (κοντά στα 80 εκ.ευρώ), κάτι που σημαίνει ότι ο Ροναλντίνιο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο με ετήσιες απολαβές 11,6 εκ.λίρες το χρόνο!
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι Λονδρέζοι δεν είναι πλέον υποχρεωμένοι να καταβάλλουν το ποσό των 85 εκ.λίρων για να σπάσουν ειδική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο για να γίνει η μετεγγραφή θα πρέπει να δώσουν το ποσό ρεκόρ των 70 εκ.λιρών στους Καταλανούς

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Ροναλντίνιο με τη Μπαρτσελόνα έχει ισχύ μέχρι το 2010, με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του να ανέρχονται σε 135.000 λίρες, με τη Μίλαν να επιθυμεί και αυτή να εντάξει στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο στο τέλος της σεζόν, χωρίς όμως να είναι σε θέση να συναγωνιστή την ε-ξω-πρα-γμα-τι-κή προσφορά του Ρώσου μεγιστάνα των "μπλε", Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Στήριξη Λαπόρτα στον "Ρόνι"


Την ίδια ώρα που ο Ροναλντίνιο φέρεται να έχει επαφή με τον ισχυρό άνδρα της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα με δηλώσεις του στηρίζει τον βραζιλιάνο άσο και τονίζει πως δεν πρέπει να φύγει από την ομάδα γιατί: "Είναι η σημαία μας".

"Αυτή τη στιγμή ο Ροναλντίνιο διανύει μία άσχημη περίοδο. Είναι ένας παίκτης που έφερε πολλές επιτυχίες στην
Μπαρτσελόνα, πρέπει να του είμαστε ευγνώμονες και να σταθούμε στο πλευρό του, ώστε να μη θέλει να φύγει. Είμαι βέβαιος πως θα μας προσφέρει ξανά πολλές συγκινήσεις και επιτυχίες. Είναι ο ηγέτης και η σημαία μας. Του έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό για να του τονώσω το ηθικό. Είμαι μία ώρα που πρέπει να είμαστε ενωμένοι",
δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser".

Ο σούπερ σταρ των καταλανών θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Λαπόρτα. "Ο Ροναλντίνιο υποφέρει γιατί είναι τραυματίας. Ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και μάλλον δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Σαραγόσα και τη Λεβάντε, αλλά ίσως παίξει ενάντια στη Στουτγκάρδη".


Πάντως η μεταγραφή του "Ρόνι" δεν είναι τωρινό φαινόμενο καθώς εδώ και περίπου ένα χρόνο τα ΜΜΕ ειδικότερα της Ιταλίας, τον έχουν φέρει πολλές φορές μαι ανάσα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν.

"Δεν είχα καμία πρόταση από τη Μίλαν. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μου είπε αστειευόμενος στον αγώνα προς τιμήν του Αλμπερτίνι να κάνουμε ανταλλαγή μεταξύ Ροναλντίνιο και Κακά, αλλά του είπα όχι, γιατί ο Ροναλντίνιο είναι πιο θεαματικός παίκτης και εμείς θέλουμε να προσφέρουμε και θέαμα. Υπήρχε πάντως ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, αλλά δεν έχω καμία ενημέρωση πως ο Ροναλντίνιο θέλει να φύγει", πρόσθεσε ο Ζοάν Λαπόρτα που δεν θέλει να χάσει ένα από τα μεγάλα όπλα της Μπαρτσελόνα ούτε για... αστείο.













TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ