ΤΣΕΛΣΙ

Ο "Ιούδας" του Μουρίνιο

Ο "Ιούδας" του Μουρίνιο
τερυ μουρίνιο

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Τέρι είναι ο... Ιούδας που πρόδωσε τον Μουρίνιο διαβεβαιώνοντας τον μάλιστα με μηνύματα στο κινητό του πως δεν είναι αυτός που τον ωθεί προς την έξοδο

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Τέρι είναι ο... Ιούδας που πρόδωσε τον Μουρίνιο διαβεβαιώνοντας τον μάλιστα με μηνύματα στο κινητό του πως δεν είναι αυτός που τον ωθεί προς την έξοδο.
Ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι αρνείται όλα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι αυτός που έδωσε τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον Πορτογάλο τεχνικό αν και τα στοιχεία δεν του δίνουν στιβαρό άλλοθι.

Ο αρχηγός των Λονδρέζων έχει μεγάλη δύναμη στον σύλλογο μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και δύσκολα δεν θα είχε συμβολή σε ότι έγινε. Μέσα σε όλα αυτά βγήκε στο φως της δημοσιότητας και ένας διάλλογος που είχαν οι δύο άντρες στην ανάπαυλα του αγώνα με την Ρόζενμποργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μουρίνιο έδειξε τον Τέρι ως υπεύθυνο για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα και ο αρχηγός απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: " Περίμενε ένα λεπτό, πως στο @#$%&* μπορείς να το λες αυτό. Έκανα ενέσεις για να παίξω για σένα και την ομάδα, είναι ένα @#$%&* αστείο όλο αυτό".

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις όχι και τόσο καλές σχέσεις των δύο αντρών τους τελευταίους έξι μήνες, με τον Μουρίνιο να πιστεύει πως η απόδοση του Τέρι έπεσε κατακόρυφα μετά τον τραυματισμό στη μέση.






TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ