ΑΕΚ

Πελετιέρι: "Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ"

Πελετιέρι: "Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ"
γκαρσια πελετιερι

Μήνυμα παραμονής στη διοίκηση έστειλε ο Πελετιέρι: "Θέλω να μείνω". Χατζηχρήστος: "Να έρθει ένας "ίδης"

Ο αργεντινός άσος του δικεφάλου, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Score", μίλησε για τον κόσμο της ομάδας, τον τελικό κυπέλλου, αλλά και την παραμονή του στην ΑΕΚ.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

- Για την άσχημη αρχή του πρωταθλήματος


"Ήμασταν καινούργια ομάδα, δεν είχαμε τον καιρό να γνωριστούμε μεταξύ μας. Να λειτουργήσουμε ως σύνολο μέσα στο γήπεδο. Και μέχρι να μπορέσουμε να βρούμε την συνοχή μας, αυτός μας στοίχισε".



- Για το κύπελλο και την ενδεχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό


"Αν αντίπαλος μας είναι ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ευκαιρία αν τον κερδίσουμε να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Όχι σαν ρεβάνς για το πρωτάθλημα αλλά για να δείξουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να τον κερδίσουμε".



- Για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ

"Είναι αλήθεια ότι εδώ στην Αθήνα και την ΑΕΚ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλα πάνε καλά. Και μακάρι να μπορούσα να συνεχίσω εδώ. Σίγουρα αυτή η στιγμή η απόφαση δεν είναι στο χέρι μου. Όμως αν ήταν θα ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ ακόμα ένα χρόνο".



- Για το ενδιαφέρον με τον Ολυμπιακό


"Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Άλλωστε δεν έχω δυνατότητα να διαβάζω εφημερίδες ή να μαθαίνω τι λέγεται ως φήμη. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι το οποίο δεν ξέρω τίποτα και δεν έχω ακούσει τίποτα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κλείσω τη σεζόν στην ΑΕΚ όσο καλύτερα γίνεται. Κατόπιν θα δω τι γίνεται με τη Λανούς με την οποία έχω συμβόλαιο".



- Για τον κόσμο της ΑΕΚ


"Η αλήθεια είναι ότι μόλις ήρθα στην ΑΕΚ αυτό που ήξερα και είχα ακούσει ήταν πως στην Ευρώπη ο κόσμος δεν ήταν τόσο φανατισμένος και τόσο παθιασμένος με την ομάδα, όπως συμβαίνει στην Αργεντινή. Ωστόσο εδώ διαπίστωσα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον για την ΑΕΚ. Ο κόσμος έχει το ίδιο πάθος και τον ίδιο φανατισμό. Μου θυμίζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ τους οπαδούς στην Αργεντινή".



- Ένα μήνυμα για τον κόσμο


"Ότι είμαστε όλοι ενωμένοι. Και όλοι ενωμένοι θέλουμε να κερδίσουμε το κύπελλο και να πάρουμε την δεύτερη θέση. Και φυσικά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας".


Χατζηχρήστος: "Να μας δώσει κλωτσιά ένας "ίδης"

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με κεντρικά θέματα την κατασκευή γηπέδου και τα οικονομικά προβλήματα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Χατζηχρήστος, αναφέρθηκε στα θέματα και για άλλη μια φορά έκανε άνοιγμα-πρόσκληση προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

"Εννοείται ότι κάναμε λάθη και θα κάνουμε. Θέλουμε μια παρέα, θέλουμε κάποιους φίλους ή θέλουμε μια ομάδα που θα στηρίξει οικονομικά το πράγμα. Το μόνο που θέλω είναι να έρθει ένας "ιδης", που θα μας δώσει μια κλωτσιά και να φύγουμε. Το έχω ξαναπεί δεν είναι η θέση μας εδώ".



Μπλάνκο: "Δεν γνωρίζω τίποτα για Μπενφίκα"

Δηλώσεις στην πορτογαλική εφημερίδα "O' Jogo" έκανε ο Ίσμαελ Μπλάνκο, σχετικά με τη φημολογία πως η Μπενφίκα έχει μπει στη διαδικασία να εξετάζει την περίπτωση του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο άσος της ΑΕΚ, στις δηλώσεις του ξεκαθαρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά παράλληλα νιώθει υπερήφανος για το ενδιαφέρον τον "αετών".

"Ήμουν διακοπές αυτές τις μέρες, γιατί δεν είχαμε προπονήσεις. Δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτό το θέμα. Κάθε Αργεντινός θα ήταν υπερήφανος, αν μπορούσε να αγωνιστεί δίπλα στον Πάμπλο Αϊμάρ και τον Ανχελ ντι Μαρία. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν γνωρίζω τίποτα για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα".



Τα κεφάλια μέσα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Ένωσης, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, θα έχει στη διάθεση του περισσότερους παίκτες καθώς οι νεαροί Ταχτσίδης, Παυλής και Πλιάτσικας επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων άνω από άδεια γυρνάνε και οι Ζεράλντο, Ενσαλίβα.

Την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι διεθνείς με αποθεραπεία και πρώτη προπόνηση την Παρασκευή.
























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ