ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πατέρας:"Τα παπαγαλάκια σώπασαν"

Πατέρας:"Τα παπαγαλάκια σώπασαν"
Πατέρας, Παναθηναϊκός

"Τα παπαγαλάκια να σωπάσουν", είπε ο Πατέρας. Παράπονα οπαδών και παρεξήγηση "Κάρα"-Λέτο

Πατέρας:"Τα παπαγαλάκια σώπασαν"

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς την Κυριακή έχασε με 0-2 μέσα στο ΟΑΚΑ από την Καβάλα.

Με δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξει του αγώνα, ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" Νικόλας Πατέρας, είπε πως αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους ισχυρίζονται πως ο Παναθηναϊκός έχει την εύνοια της διαιτησίας.

"Ήταν το χειρότερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν, αλλά και μια απάντηση στα παπαγαλάκια που ήθελαν την Καβάλα να κάτσει και να μας “δώσει” το ματς όπως και τον διαιτητή να είναι υπέρ μας. Όπως είδατε το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο και η Καβάλα σήμερα κέρδισε δίκαια.

Δεν ανησυχώ πιστεύω θα μας κάνει καλό για να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"

.

Αναζητούσαν τα αίτια οι οπαδοί

Περίπου 20-30 οπαδοί των "πράσινων" περίμεναν την αναχώρηση των παικτών προκειμένου να ζητήσουν τα αίτια της απογοητευτικής εμφάνισης με συνέπεια την ήττα από την Νέα Καβάλα. " Γιατί ρε Νικόλα... Απόψε πουλήσαμε το πρωτάθλημα, το κάναμε δώρο" έλεγαν στον Νιόπλια όταν κατευθύνονταν στο πούλμαν της ομάδας ενώ τόσο στον τεχνικό της ομάδας όσο και στους παίκτες ζητούσαν η ομάδα να πάρει "διπλό" στην Νέα Σμύρνη.

Περισσότερα άκουσε όμως ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου που την ώρα που πήγαινε στο πούλμαν του είπαν: " Κανονίστε να κάνετε δώρο αυτό το πρωτάθλημα. Αν το χάσουμε και αυτό, τελειώσαμε" εκφράζοντας με τον δικό τους τρόπο και χωρίς αποδοκιμασίες την απογοήτευσή τους.

Οταν οι δημοσιογράφοι πλησίασαν τον κ. Αντωνίου αυτός αρκέστηκε να πει: " Ολα πήγαν στραβά, ήταν μια κακή μέρα".

Παρεξήγηση Κάρα με Λέτο

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Σεμπαστιάν Λέτο αντάλλαξαν μερικά "γαλλικά" σε έντονο ύφος. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός γνωρίζοντας ότι θα γίνονταν αλλαγή θεώρησε υπεύθυνο για την κακή του εικόνα (και την μην τροφοδότησή του) τον "τυπάρα" για τον οποίο είχε και παράπονα για τις διαμαρτυρίες εντός αγωνιστικού χώρου.

Από την πλευρά του ο αρχηγός των "πράσινων" δεν πίστευε κάτι ανάλογο και δεν έδωσε συνέχεια, ωστόσο όπως φάνηκε ήταν επηρεασμένος στο παιχνίδι του στην επανάληψη, αφού δεν είχε "καθαρό" μυαλό στις μεταβιβάσεις του.

Κατάσκοποι σε ΟΑΚΑ

Αρκετά "ξένα" μάτια παρακολούθησαν το ματς Παναθηναϊκός-Νέα Καβάλα. Συγκεκριμένα στα επίσημα του ΟΑΚΑ βρέθηκαν οι σκάουτερ της Ρόμα, προσεχούς αντιπάλου του "τριφυλλιού" για το Europa League αλλά και άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου επόμενοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην Σούπερ Λίγκα.

Καραγκούνης: "Υπάρχουν και κακές μέρες στην μπάλα"

Ο αρχηγός των "πράσινων" Γιώργος Καραγκούνης αποχωρώντας είχε την θέληση να πει μερικά λόγια για την ήττα σοκ της ομάδας του, την άσχημη εμφάνισή της ενώ μίλησε για την συνέχεια στο πρωτάθλημα αλλά και το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ρόμα.

Υπάρχει ανησυχία για τη μείωση της διαφοράς;
" Όταν δεν κερδίζεις δεν είναι το καλύτερο. Συνεχίζουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα για να συνεχίσουμε και στις νίκες και στις ήττες να δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει".

Τι έφταιξε για την ήττα;
" Ηρθε μια ομάδα να παίξιε πίσω από την σέντρα, χωρίς κανένα επιθετικό και σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχεις υπομονή. Δεν βάλαμε γκολ νωρίς για να τους ανοίξουμε και αυτοί κέρδισαν αυτοπεποίθηση. Επίσης είδα νευρικότητα σε μας που δεν θα έπρεπε. Κάναμε πολλές τελικές προσπάθειες και οι αντίπαλοί μας με δύο τελικές προσπάθειες έβαλαν δύο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο συγχαρητήρια στην Καβάλα και συνεχίζουμε".

Μία νίκη επί του ΠΑΟΚ μπορεί να ισοφαρίσει την γκέλα;
" Δεν είναι μόνο το ματς με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Εμείς σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, είτε στην Τούμπα είτε οπουδήποτε αλλού. Βλέπουμε κάθιε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα αυτό της Πέμπτης και μετά αυτό της Κυριακής".

Ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες από τον κόσμου, έχεις να του πεις κάτι;
" Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, τα δώσαμε όλα αλλά υπάρχουν και κακές μέρες στην μπάλα. Εμείς συνεχίζουμε και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Για αυτό παίζουμε στον Παναθηναϊκό, για αυτό υπάρχουν και μεγάλοι παίκτες στην ομάδα για να μην επιρεαζόμαστε".

Πιστεύεις ότι αυτό το αποτέλεσμα θα σας επηρεάσει ενόψει Ρόμα;
" Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε κερδίσει. Από εκεί και πέρα είναι άλλο παιχνίδι, άλλη διοργάνωση και δεν πρέπει να μας επιρεάσει. Είμαστε μεγάλη ομάδα, όχι μονο για τα εύκολα, αλλά και για τα δύσκολα".

Η Ρόμα δείχνει πάντως να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
" Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ερυώπη. Εμείς όμως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι δύο παιχνίδια και όχι μόνο το ματς της Πέμπτης. Το λέω αυτό γιατί μπορείς να πάρεις μία πρόκριση και με δύο ισοπαλίες. Εμείς θέλουμε τη νίκη και έχουμε τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι"

Σπυρόπουλος: "Ημασταν εγκλωβισμένοι"

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια ο Νίκος Σπυρόπουλος αρκέστηκε να πει αποχωρώντας πως η ομάδα του έδειξε εγκλωβισμένη στο παιχνίδι των αντιπάλων τους.

" Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν εγκλωβισμένοι σε κάποια σημεία. Δεν βρήκαμε τις λύσεις, δεν είχαμε υπομονή και δεν μπορέσαμε να βρούμε το αντίδοτο στην καλή οργάνωση της Καβάλας."

Καντέ: "Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά"

Ο αμυντικός του "τριφυλλιού" Σεντρίκ Καντέ μιλώντας μετά το ματς για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στο σημαντικό σημείο που δέχθηκαν το πρώτο γκολ αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

" Στο α' μέρος ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε ενώ θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Στην επανάληψη έπρεπε να επιτεθούμε περισσότερο, όμως δεχθήκαμε το γκολ και αυτό μας επηρέασε ψυχολογικά. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, βγήκαμε μπροστά και δυστυχώς δεχθήκαμε και δεύτερο.

Είναι κακό αποτέλεσμα κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, όμως υπάρχουν πολλά ματς ως το τέλος του πρωταθλήματος. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό

".

Για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ρόμα και την αλλαγή εικόνα των "πράσινων", αμυντικός από το Μάλι κατέληξε: " Έχουμε πλέον τέσσερις μέρες να συγκεντρωθούμε για το ματς με την Ρόμα".



























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ