ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πατέρας Μέσι: "Ο Λίο θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, υπάρχουν πολλά ακόμη να συζητήσουμε"

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι μετά τη συνάντηση με τον Λαπόρτα
Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι μετά τη συνάντηση με τον Λαπόρτα PRINT SCREEN

Την επιθυμία του Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο πατέρας του, Χόρχε Μέσι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Χουάν Λαπόρτα απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που είχαν μαζευτεί έξω από το σπίτι του προέδρου της Μπαρτσελόνα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Λιονέλ Μέσι και της επιστροφής του ή μη στη Μπαρτσελόνα καθώς το πρωί της Δευτέρας (5/6) υπήρξε συνάντηση του Χόρχε Μέσι, πατέρα και εκπροσώπου του Αργεντινού, με τον πρόεδρο του συλλόγου Χουάν Λαπόρτα.

Μετά τη συνάντηση μάλιστα ο Χόρχε Μέσι δεν μπορούσε να αποφύγει τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του προέδρου της Μπαρτσελόνα και είπε μεταξύ άλλων πως επιθυμία του Λίο είναι να επιστρέψει αλλά ακόμα υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα προς συζήτηση.

"Ο Λίο θέλει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα και σε εμένα θα άρεσε πολύ αυτό. Πιστεύουμε ότι μπορεί να επιστρέψει. Ακόμα δεν ξέρω τίποτα. Σίγουρα θέλει να γυρίσει. Θα πρέπει όμως να μιλήσουμε για εκατομμύρια ζητήματα ώστε να επιτευχθεί η επιστροφή".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ