ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Συνάντηση του πατέρα του με τον Λαπόρτα για την επιστροφή στην Μπαρτσελόνα

Ο Χόρχε Μέσι κατά την είσοδο του στο σπίτι του Λαπόρτα
Ο Χόρχε Μέσι κατά την είσοδο του στο σπίτι του Λαπόρτα PRINT SCREEN

Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συνάντηση του Χόρχε Μέσι, πατέρα και εκπρόσωπο του Λιονέλ Μέσι, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αργεντινού στην ομάδα.

Για συνάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, με τον Χόρχε Μέσι, πατέρα και εκπρόσωπο του Λιονέλ Μέσι κάνουν λόγο στην Ισπανία.

Ο δημοσιογράφος Τόνι Χουάνμαρτι ήταν αυτός που ανέβασε τη σχετική είδηση τη Δευτέρα (5/6) το μεσημέρι συνοδευόμενη από ένα βίντεο που δείχνει τον πατέρα του Μέσι να μπαίνει στην πολυκατοικία του Λαπόρτα ενώ έγραψε στον λογαριασμό του στον twitter:

"Αυτή τη στιγμή, συνάντηση στο σπίτι του Χουάν Λαπόρτα μεταξύ του προέδρου της Μπαρτσελόνα και του Χόρχε Μέσι για να συζητήσουν την πιθανή επιστροφή του Αργεντινού παίκτη".

Το συγκεκριμένο ποστάρισμα το πήρε μάλιστα και η "El Mundo Deportivo" η οποία και έγραψε σε ρεπορτάζ της:

"Η βόμβα έσκασε: αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει μια συνάντηση μεταξύ του Χόρχε Μέσι και του Ζοάν Λαπόρτα στο σπίτι του προέδρου της Μπάρτσα. Ο πατέρας και ο ατζέντης του Λέο επισκέφθηκαν το σπίτι του προέδρου σήμερα το πρωί, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Τόνι Χουάνμαρτι, υποστηρίζοντάς τον με ένα βίντεο όπου φαίνεται ο Χόρχε Μέσι να μπαίνει στην πολυκατοικία όπου μένει ο Χουάν Λπόρτα, σε μια αρτηρία της Βαρκελώνης κοντά στο Camp Nou".

Η είδηση αυτή μάλιστα για τη συνάντηση ήρθε λίγη ώρα αργότερα από τα δημοσιεύματα που θέλουν τη La Liga να δέχεται το πλάνο της Μπαρτσελόνα σχετικά με τον οικονομικό ορθολογισμό της και να της δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μεταγραφές.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ