ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Οριστική συμφωνία του Σάλιακα με τη Ζανκτ Πάουλι

Ο Σάλιακας πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Σάλιακας πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Στην Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Σάλιακας, με τον 25χρονο δεξιό μπακ να υπογράφει συμβόλαιό στην Ζανκτ Πάουλι έως το 2025. Ανοιχτή η παραμονή του Γιούρι Λοντίγκιν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μανώλης Σάλιακας θα αγωνίζεται στη Γερμανία. Ο 25χρονος χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ζανκτ Πάουλι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 θα έχει διάρκεια έως το 2025. Ο Σάλιακας ενημέρωσε για την απόφασή του και τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ο Σάλιακας βρισκόταν αρκετό καιρό στη shortolist της Ζανκτ Πάουλι, όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24. Ο 25χρονος δεξιός μπακ εξαργύρωσε τις δύο πολύ καλές σεζόν στη Super League Interwetten, οι οποίες τον οδήγησαν και στην Εθνική Ελλάδας. Φέτος, ο παίκτης των Ηπειρωτών έχει αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Θυμίζουμε πως ο Σάλιακας είχε βρεθεί στο στόχαστρο και άλλων ομάδων από το εξωτερικό, καθώς από το SPORT24 είχε γίνει γνωστό το εντονότατο φθινοπωρινό και χειμερινό σκανάρισμα της Τβέντε.

Η Ζανκτ Πάουλι μάχεται για την άνοδό της στην Bundesliga. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος είναι στην 5ην θέση στο -3 από την δεύτερη θέση και στο -5 από την κορυφή. Επομένως, δεν αποκλείεται ο Σάλιακας να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ανοιχτή η παραμονή του Λοντίγκιν

Το συμβόλαιο του Γιούρι Λοντίγκιν στον ΠΑΣ Γιάννινα λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο η παραμονή του στους Ηπειρώτες παραμένει ανοιχτή. Ο 31χρονος τερματοφύλακας διαμήνυσε στον Γιώργο Χριστοβασίλη τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα σε συζήτηση που είχαν.

Συγκεκριμένα, ο Λοντίγκιν δεν έχει συμφωνήσει, αλλά ούτε και υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη. Θα κοιτάξει πρώτα ποιες είναι οι επιλογές του στο εξωτερικό και εάν υπάρχει κάτι αξιόλογο, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας. Εάν δεν βρεθεί, τότε θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Ζωσιμάδες.

Ο Λοντίγκιν βρίσκεται στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ιανουάριο του 2021. Φέτος, έχει 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει δεχθεί 29 γκολ και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 13 περιπτώσεις.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ