ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές: Υπέγραψε ο Πριόρ

Ο Ζερόμ Πριόρ με τη φανέλα της Μπορντό
Ο Ζερόμ Πριόρ με τη φανέλα της Μπορντό ROMAIN PERROCHEAU/AFP

Ο Ζερόμ Πριόρ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και αναμένεται αύριο (30/06) στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να θεωρείται ο Ζερόμ Πριόρ. Οι διοικούντες τους Ηπειρώτες ήταν σε αναζήτηση του ιδανικού διαδόχου του Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος τελικά βρέθηκε στο πρόσωπο του Γάλλου γκολκίπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPOR24, ο Πριόρ έστειλε υπογεγραμμένο την Τετάρτη (29/06) το συμβόλαιό του, διάρκειας τριών ετών και αναμένεται αύριο (30/06) στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένειά του, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΣ.

Ο 26χρονος γκολκίπερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπορντό, με την οποία μέτρησε 42 συμμετοχές μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όταν και μετακόμισε στη Βαλενσιέν (62 συμμετοχές). Από το περασμένο καλοκαίρι ανήκε στην Καρταχένα, η οποία αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία, μετρώντας πέντε συμμετοχές.

Μάλιστα, η ισπανική ομάδα ήθελε να τον κρατήσει, αλλά ο ίδιος προτίμησε τον ΠΑΣ, καθώς λογίζεται για βασική επιλογή κάτω από τα γκολπόστ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ