ΑΡΗΣ

Πάρντιου: "Το πέναλτι άλλαξε τις καταστάσεις, χρειαζόμαστε πίσω όλους τους παίκτες μας"

Πάρντιου: "Το πέναλτι άλλαξε τις καταστάσεις, χρειαζόμαστε πίσω όλους τους παίκτες μας"
Ο Άλαν Πάρντιου INTIME

Ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε μετά το ματς ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Ιωνικός (και με το οποίο σκόραρε) άλλαξε τις καταστάσεις του ματς, ενώ τόνισε ότι χρειάζεται την επιστροφή όλων των παικτών πίσω του.

Ο Άλαν Πάρντιου ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα που υπέστη ο Άρης από τον Ιωνικό. Ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι το πέναλτι άλλαξε τις καταστάσεις, ενώ τόνισε ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ομάδα θα είναι πιο έτοιμοι, καθώς θα έχει περισσότερους παίκτες σε καλύτερη κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου στην COSMOTE TV: Για το τι έφταιξε και ο Άρης δεν πήρε τη νίκη: "Για 60 λεπτά προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι. Το πέναλτι άλλαξε τις καταστάσεις. Προσπαθήσαμε αμυντικά να σταθούμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, αλλά μετά το 60' δεν καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι".

Για το αν η ομάδα μπορεί να αλλάξει την κατάσταση: "Χρειαζόμαστε παίκτες πίσω από τραυματισμό. Περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι ότι οι μεταγραφές θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα είμαστε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ