ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι τρεις απαιτήσεις του Εμπαπέ για να ανανεώσει

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © 2022 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε στην Παρί Σεν Ζερμέν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων πως για να ανανεώσει προϋπόθεση είναι ένα πρότζεκτ για την κατάκτηση του Champions League, αλλαγή προπονητή και αθλητικού διευθυντή και ένα καλό συμβόλαιο, σύμφωνα με την Parisien.

Στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση για το αν θα μείνει στο Παρίσι ή θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όπως μετέδωσαν γαλλικά Μέσα μάλιστα, η οικογένεια του 23χρονου ταξίδεψε στο Κατάρ και συγκεκριμένα την Ντόχα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με την Parisien, η πλευρά του νεαρού σταρ ανέφερε στον Εμίρη του Κατάρ μια σειρά από απαιτήσεις, ώστε να εξετάσει την παραμονή του παίκτη στην παριζιάνικη ομάδα.

Οι προϋποθέσεις για να πει το "oui" και να ανανεώσει

Η πρώτη προϋπόθεση που έθεσε στον Αλ Κελαϊφί η οικογένεια Εμπαπέ είναι να εξασφαλίσει ένα πρότζεκτ το οποίο αυτή τη φορά θα οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης και την κατάκτηση του Champions League.

Η τελευταία αποτυχία των Παριζιάνων στη διοργάνωση ήταν πρόσφατη, όταν αποκλείστηκαν στη φάση των 16 από τη Ρεάλ. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Εμπαπέ συνεχίζει να θέλει να χαρίσει στην Παρί το πρώτο Champions League στην ιστορία της.

Παράλληλα, η αλλαγή προπονητή, αλλά και του αθλητικού διευθυντή, αποτελεί μία ακόμα προϋπόθεση για την υπογραφή του Γάλλου. Βέβαια, όπως όλα δείχνουν ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Παρί μετά το τέλος της σεζόν, με την ομάδα να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Η τελευταία απαίτηση της οικογένειας αφορά τις οικονομικές απολαβές του παίκτη, κάτι που όμως δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα. Η διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη ενημερώσει πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να διατηρήσει τον Εμπαπέ στο Παρκ Ντε Πρενς.

Θυμίζουμε ότι η Παρί προσέφερε ένα "μυθικό" διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, με ετήσιες απολαβές 50 εκατ. ευρώ και μπόνους για την ανανέωση ύψους 100 εκατ. ευρώ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ