ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ θέλει συμπαίκτη τον Σουάρες

FC Barcelona's Neymar, right, and Luis Suarez during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 5, 2017. FC Barcelona will play against Villarreal during a Spanish La Liga on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar, right, and Luis Suarez during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, May 5, 2017. FC Barcelona will play against Villarreal during a Spanish La Liga on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η καταλανική Sport υποστηρίζει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθεί την περίπτωση του Λουίς Σουάρες, ενώ ο Νεϊμάρ θα ήθελε να βρεθούν ξανά μαζί στην ίδια ομάδα.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα. Όπως αποκάλυψε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC 1, ο Ρόναλντ Κούμαν τηλεφώνησε στον Ουρουγουανό στράικερ και του έκανε γνωστό ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Η είδηση αυτή φούντωσε ακόμη περισσότερο την φημολογία για τον ενδεχόμενο επόμενο σταθμό στην καριέρα του Σουάρες. Σύμφωνα με την καταλανική Sport, η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Νεϊμάρ φέρεται να θέλει να συνεργαστούν ξανά μαζί, με τον Βραζιλιάνο σταρ να τον θεωρεί ιδανικό παρτενέρ. Πάντως, η Παρί ακόμη δεν έχει κινηθεί με κάποια πρόταση, καθώς περιμένει την αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σουάρες έχει κι άλλους μνηστήρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός φαίνεται να έχει προτάσεις από ομάδες της Premier League και της Serie A. Στο παρελθόν είχε δεχθεί τηλεφώνημα από τον τεχνικό διευθυντή του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς, ωστόσο ο Σουάρες δεν δείχνει διατεθειμένος να παίξει στην Eredivisie.

Η Sport καταλήγει ότι ο Σουάρες δεν μπορεί να κάνει καμία κίνηση πριν οι δικηγόροι του καταλήξουν σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον τερματισμό του συμβολαίου του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ