ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν είπε στον Σουάρες ότι δεν τον υπολογίζει

Barcelona's Luis Suarez after kicking the ball during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool)
Barcelona's Luis Suarez after kicking the ball during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool) AP

Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, τηλεφώνησε στον Λουίς Σουάρες και του έκανε γνωστό ότι δεν τον υπολογίζει για τους μπλαουγκράνα της επόμενης σεζόν.

Το μέλλον του Λουίς Σουάρες βρίσκεται μακριά από τη Βαρκελώνη. Όπως αποκάλυψε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός, RAC 1, και επιβεβαιώνει η Mundo Deportivo ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν τηλεφώνησε στον Ουρουγουανό και του έκανε γνωστό ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ο 33χρονος είναι σε διακοπές όταν το πρωί της Δευτέρας (24/8) έλαβε την κλήση από τον Ολλανδό προπονητή. Η συνομιλία των δύο ήταν σύντομη και το μήνυμα ξεκάθαρο: "Δεν είσαι στα πλάνα μου για τη νέα σεζόν".

Το συμβόλαιο του Σουάρες με την Μπάρτσα εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Ήδη οι δικηγόροι του Νοτιοαμερικανού διαπραγματεύονται τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Σουάρες αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Σε συνέντευξή του στην El Pais ήδη είχε πάρει θέση εν μέσω των φημών που οργίαζαν για το μέλλον του: "Αν θέλουν να φύγω, ας μου το πουν", είχε πει μεταξύ άλλων. Το RAC1 υπενθυμίζεται ότι ήταν το ίδιο Μέσο που αποκάλυψε τη συνομιλία του Λιονέλ Μέσι με τον Ρόναλντ Κούμαν.

Όπως διέρρευσε ο Αργεντινός τόνισε στον Ολλανδό ότι βλέπει τον εαυτό του περισσότερο εκτός, παρά εντός Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ