ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Δέκα παίκτες του Τούχελ κλείστηκαν σε ασανσέρ

Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν πανηγυρίζουν γκολ του Μαρκίνιος κόντρα την Λειψία στο Champions League
Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν πανηγυρίζουν γκολ του Μαρκίνιος κόντρα την Λειψία στο Champions League DAVID RAMOS/POOL PHOTO VIA AP

Πρωταγωνιστές σε ένα εντελώς απρόοπτο σκηνικό ήταν δέκα παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει του αγώνα τους με την Λειψία, καθώς κλείστηκαν σε ασανσέρ ξενοδοχείου και χρειάστηκε παρέμβαση πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό τους (VIDEO).

Το βράδυ της Τρίτης αποδείχτηκε... ατελείωτο για κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών της Παρί Σεν Ζερμέν. Για την ακρίβεια, για 10 παίκτες της ομάδας του Τόμας Τούχελ, οι οποίοι μετά το τέλος της προπόνησης επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που διαμένουν, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα τους με την Λειψία για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομιλων του Champions Legue, για να κλειστούν όμως στο ασανσέρ μεταξύ δύο ορόφων.

Χρειάστηκε να περάσουν 50 λεπτά μπλοκαρισμένοι μέχρι να απεγκλωβιστούν μέσω συντονισμένης επιχείρησης πυροσβεστών, με τον Λαϊβίν Κουρζαουά να αποκαλύπτει το απρόοπτο που συνέβη στους συμπαίκτες του μέσα από video που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Οι Κιμπεμπέ, Παρέδες, Ντι Μαρία, Μαρκίνιος, Φαντιγκά, Ντιαλό, Γκεγιέ, Κεν, Νταγκμπά και Ρουίζ-Ατίλ ήταν οι δέκα παίκτες των πρωταθλητών Γαλλίας που χρειάστηκε να περιμένουν κοντά στη μία ώρα για την... απελευθέρωσή τους, με το κλίμα πάντως να παραμένει καλό.

Απόδειξη η απάντηση που έδωσε γελώντας ένας παίκτης, όταν ρωτήθηκαν από τους πυροσβέστες για το ποιοι είναι μέσα στο ασανσέρ, με την απάντηση να είναι "Εμπαπέ και Νεϊμάρ"! Δηλαδή οι δύο σούπερ σταρ της ομάδας που δεν έχουν ταξιδέψει καν στην Γερμανία αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ