ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Στοχεύει να μπει σφήνα στην Μπάγερν και να αρπάξει τον Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League με αντίπαλο την Λίβερπουλ | 30 Απριλίου 2023
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League με αντίπαλο την Λίβερπουλ | 30 Απριλίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Χάρι Κέιν έχει συνδεθεί στενά με την Μπάγερν Μονάχου στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν αισιοδοξεί να μπει σφήνα για την απόκτησή του.

Ο Χάρι Κέιν είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Τότεναμ σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι. Το συμβόλαιό του με τα "σπιρούνια" έχει ισχύ μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι και ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων επιθυμεί να τον παραχωρήσει αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει εκδηλώσει θερμό ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της, προσφέροντάς του μάλιστα ηγεμονικό συμβόλαιο, ωστόσο δημοσίευμα του RMC αναφέρει ότι η Παρί είναι αισιόδοξη ότι θα τον κάνει δικό της και θα μπει σφήνα στους Βαυαρούς.

Η εν λόγω πηγή αναφέρει ότι ο Άγγλος φορ δεν κλείνει την πόρτα στην Παρί, παρότι έχει δώσει τα χέρια με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Αλ Κελαϊφί συναντήθηκε στο Λονδίνο τόσο με τον Ντάνιελ Λίβι αλλά και με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Χάρι Κέιν. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Κέιν να χρησιμοποίησε αυτή την πρόταση ως διαπραγματευτικό χαρτί για να πάρει ένα καλύτερο συμβόλαιο από την Μπάγερν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ