ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ είναι έτοιμοι για να παίξουν κόντρα στην Στρασμπούρ την Τετάρτη

Παρί: Οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ είναι έτοιμοι για να παίξουν κόντρα στην Στρασμπούρ την Τετάρτη
@2022 MICHEL EULER/AP IMAGES

Το Μουντιάλ 2022 αποτελεί πλέον μία ανάμνηση για όλους τους παίκτες που βρέθηκαν στο Κατάρ, με την Equipe να υποστηρίζει πως οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ είναι ετοιμοπόλεμοι για το ερχόμενο ματς της Παρί, απέναντι στην Στρασμπούρ την Τετάρτη (28/12).

Η Παρί είχε αξιοζήλευτη εκπροσώπηση στο Μουντιάλ 2022, με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Λιονέλ Μέσι να παίρνουν μέρος σε μία άτυπη μονομαχία στον τελικό μεταξύ της Γαλλίας και της Αργεντινής, ενώ είναι εντυπωσιακό πως είχε έναν ακόμα παίκτη που έφτασε ψηλά: τον Ασράφ Χακίμι που αγωνίστηκε στα ημιτελικά με το Μαρόκο.

Πλέον, το τουρνουά στο Κατάρ αποτελεί παρελθόν και η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στις υποχρεώσεις που αρχίζουν για αυτήν στο πρωτάθλημα και είναι πολλές, με το ευχάριστο να είναι πως δεν μετράει πολλές απώλειες.

Ναι μεν ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ακόμα επιστρέψει στη βάση του, απολαμβάνοντας τις τελευταίες ημέρες ξεγνοιασιάς και γαλήνης μαζί με την οικογένειά του, όμως όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στο Παρίσι, με τους Εμπαπέ και Χακίμι να γυρίζουν την περασμένη Τετάρτη και να παίρνουν μέρος σε προπόνηση και τους Βραζιλιάνους διεθνείς, Νεϊμάρ και Μαρκίνιος, να το κάνουν την Πέμπτη.

Όλοι οι παίκτες είχαν ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο και το απόγευμα της Δευτέρας (26/12) επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων, με την "Equipe" να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ μετρούν ήδη αντίστροφα για να ξαναβγούν στο χορτάρι και να αγωνιστούν.

"Ο Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ είναι έτοιμοι για να παίξουν την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στην Στρασμπούρ", αναφέρει το γαλλικό μέσο, υπογραμμίζοντας πως αν ο Γκαλτιέ επιλέξει να μην τους ρίξει άμεσα στη φωτιά, να το κάνει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, απέναντι στην Λανς την ερχόμενη Κυριακή, στην ανατολή του 2023.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ