ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Λουίς Ντίας στη λίστα της ως υποψήφιος διάδοχος του Εμπαπέ στην επίθεσή της

Ο Λουίς Ντίας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Νότιγχαμ | 2 Μαρτίου 2024
Ο Λουίς Ντίας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Νότιγχαμ | 2 Μαρτίου 2024 AP

Η Παρί έχει αρχίσει ήδη το σαφάρι για την ανεύρεση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κιλιάν Εμπαπέ στη γραμμή κρούσης της ενόψει της νέας σεζόν, με τον Λουίς Ντίας να είναι το νέο όνομα που μπήκε ψηλά στη μεταγραφική λίστα της.

Η Λίβερπουλ δαπάνησε 47 εκατομμύρια ευρώ πριν από δύο χρόνια για να αποκτήσει από την Πόρτο τον Λουίς Ντίας και έκανε συμβόλαιο μαζί του ως το καλοκαίρι του 2027, με τον Κολομβιανό επιθετικό να είναι από τα πλέον σημαντικά στελέχη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και να διανύει φέτος μία εξαιρετική σεζόν με 11 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όλα τα παραπάνω δεν έχουν περάσει όμως απαρατήρητα από την Παρί και με τον Κιλιάν Εμπαπέ να έχει ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν βάλει στο στόχαστρό τους μερικούς παίκτες μεγάλης κλάσης μεταξύ των οποίων και ο 27χρονος Κολομβιανός εξτρέμ.

Η είδηση αυτή έχει πηγή την εφημερίδα της πατρίδας του "El Pais", με το ρεπορτάζ της να αναφέρει πως πέρα από τους Όσιμεν, Λεάο, Ράσφορντ και Σαλάχ, στη λίστα των Παριζιάνων προστέθηκε εσχάτως και ο Λουίς Ντίας, με δεδομένο μάλιστα πως οι ρεντς θα ρίξουν το προσεχές καλοκαίρι το βάρος τους στις περιπτώσεις ανανεώσεων των συμβολαίων των Σαλάχ και Φαν Ντάικ.

Σύμφωνα με τους Κολομβιανούς, η διοίκηση των ρεντς δεν έχει κλείσει την πόρτα πώλησης του Λουίς Ντίας και αυτό έχει δώσει θάρρος στην Παρί, που φαντάζει ικανή να καλύψει το ποσό των 140 εκατομμυρίων ευρώ (τέτοιες εμφανίζονται οι αξιώσεις της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ) για να τον κάνει κάτοικο Παρισιού.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ