ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί: Ο Εμπαπέ είναι εκείνος που θα αποφασίσει πότε θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προπόνηση της Παρί
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προπόνηση της Παρί © 2024 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Ρεάλ έδωσε το δικαίωμα στον Κιλιάν Εμπαπέ να αναλάβει εκείνος και το περιβάλλον του την επικοινωνιακή στρατηγική, γεγονός που σημαίνει ότι ο Γάλλος σταρ θα αποφασίσει πότε θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στους "μερένγκες".

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα συνεχίσει στην Παρί τη νέα σεζόν, με τον Γάλλο σταρ να ενημερώνει τη διοίκηση των Παριζιάνων στις 13 Φεβρουαρίου.

Η μεταγραφή στου στη Ρεάλ θεωρείται δεδομένη, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμη ανακοίνωση. Δημοσίευμα της MARCA την Πέμπτη (04/04) υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι της Ρεάλ δέχθηκαν να διαχειριστεί το περιβάλλον του 25χρονου την επικοινωνιακή στρατηγική της μεταγραφής του.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Εμπαπέ είναι εκείνος που θα αποφασίσει πότε οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γνωστοποιήσει το deal με τους μερένγκες.

Η Ρεάλ πρότεινε ουσιαστικά να είναι αυτός που θα επιλέξει την πιο κατάλληλη στιγμή με βάση το πώς είναι η καθημερινότητά του στην Παρί, υπό την προϋπόθεση βέβαια, ότι αυτή η ημερομηνία θα είναι εντός χρονικού πλαισίου.

Το μόνο ωστόσο, είναι πως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί εφόσον υπάρχει ακόμη η πιθανότητα να βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο Champions League.

Η μόνη περίπτωση που θα μπορούσαν να διασταυρωθούν στη διοργάνωση είναι στον τελικό, την 1η Ιουνίου στο Λονδίνο. Επομένως, όσο βρίσκονται οι δύο ομάδες στο Champions League δεν θα υπάρξει ανακοίνωση.

Ο λόγος που οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συμβεί αυτό είναι η αποφυγή αναταράξεων, καθώς ο Γάλλος σταρ έχει βρεθεί πολλές φορές στο μάτι του κυκλώνα από τους οπαδούς, οι οποίοι τον έχουν αποδοκιμάσει για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Παρίσι.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ