ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί: Ο Εμπαπέ αρνήθηκε να υπογράψει στη Ρεάλ πριν από το τέλος της σεζόν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προθέρμανση πριν το Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην προθέρμανση πριν το Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αρνήθηκε να υπογράψει στη Ρεάλ πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή El Chiringuito, με τους "μερένγκες" επίσης, να μην πείθονται για τα 50.000.000 ευρώ που φέρεται η Παρί να προσφέρει ετησίως στον Γάλλο σταρ.

Παρότι η Parisien υποστήριξε την Πέμπτη (5/5) πως ο Κιλιάν Εμπαπέ αποδέχθηκε την πρόταση της Παρί για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, η μητέρα του, Φάζια Λαμαρί, διέψευσε το δημοσίευμα.

Η πλευρά του Γάλλου σταρ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις τόσο με τους Παριζιάνους, όσο και με τη Ρεάλ. Σύμφωνα ωστόσο, με όσα αναφέρει η ισπανική εκπομπή El Chringuito ο 23χρονος έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση των Μαδριλένων πως δεν πρόκειται να υπογράψει πριν το τέλος της σεζόν.

Η Παρί βέβαια, φαίνεται πως έχει καταθέσει πρόταση μαμούθ στον Εμπαπέ, όπως επίσης είχε αποκαλύψει η Parisien, με τους Μαδριλένους ωστόσο, να μην πείθονται για την εγκυρότητά της.

Θυμίζουμε ότι προβλέπει καθαρές ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ μέχρι το 2024, επιλογή επέκτασης για ακόμα μια σεζόν.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ