ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Parisien: "Εμπαπέ και Παρί συμφώνησαν για δύο χρόνια"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Δημοσίευμα της Parisien υποστηρίζει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ αποδέχθηκε την πρόταση της Παρί για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Βόμβα από τη Γαλλία, αφού η Parisien υποστηρίζει με δημοσίευμά της το απόγευμα της Πέμπτης πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είπε το "ναι" στην πρόταση της Παρί για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι συζητήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας με το περιβάλλον του 23χρονου διεθνή έχουν επιταχυνθεί και σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας "τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά για την Παρί".

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών γίνονται ακόμα και στην Ντόχα του Κατάρ όπου ταξίδεψε προ ημερών η οικογένεια του διεθνή επιθετικού. Η Παρί έχει καταθέσει πρόταση μαμούθ που επίσης είχε αποκαλύψει η Parisien και η οποία προβλέπει καθαρές ετήσιες απολαβές 50.000.000 ευρώ μέχρι το 2024, επιλογή επέκτασης για ακόμα μια σεζόν και πριμ υπογραφής που θα φτάσει τα 100.000.000, επίσης μετά φόρων.

Η Parisien επικοινώνησε με το σύλλογο, ο οποίος επίσημα διέψευσε τις πληροφορίες, όμως το γαλλικό ΜΜΕ υποστηρίζει πως δεν υπάρχει διάψευση για το γεγονός ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Εμπαπέ μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου κι έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί συμβόλαιο με άλλη ομάδα από τον φετινό Ιανουάριο. Εδώ και πολύ καιρό έμοιαζε βέβαιο ότι ο σούπερ σταρ θα μετακινηθεί στη Ρεάλ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η Παρί προσπαθεί να κάνει ρελάνς και με την απίθανη πρόταση να τον κρατήσει στο "Παρκ ντε Πρενς".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ