ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Εμπαπέ και Ενρίκε αλλάζουν το σκηνικό παραμονής του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Νις
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Νις © 2022 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Η πιθανή αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι κι η αναμενόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λουίς Ενρίκε επηρεάζουν θετικά την παραμονή του Νεϊμάρ στην Παρί, όπως αναφέρει η Equipe.

Ο Νεϊμάρ έμοιαζε φευγάτος το τελευταίο διάστημα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών των πρωταθλητών Γαλλίας από το περσινό καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2027.

Ο 31χρονος, που είναι τραυματίας και εκτός δράσης από τον Φεβρουάριο, είχε λάβει το μήνυμα του "ανεπιθύμητου" κι από τον κόσμο των Παριζιάνων, καθώς οργανωμένοι οπαδοί είχαν διαμαρτυρηθεί έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα όμως, με δημοσίευμα της Equipe το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει για τον Νεϊμάρ, λόγω του Κιλιάν Εμπαπέ και του Λουίς Ενρίκε. Πώς επηρεάζουν αμφότεροι την παραμονή του;

Αρχικά, η Παρί δεν κατάφερε να πείσει τον Εμπαπέ να ανανεώσει και πλέον ο Γάλλος σταρ έχει δύο επιλογές, όπως έχει κάνει ξεκάθαρο ο σύλλογος μέσω του τελεσίγραφου: Ή να ανανεώσει ή να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι.

Στην περίπτωση που ο 24χρονος φύγει, οι Παριζιάνοι θα χάσουν μετά τον Λιονέλ Μέσι έναν ακόμα πολύ σημαντικό παίκτη, που είναι και σημαία της ομάδας. Κάπως έτσι, ο Νεϊμάρ θα είναι ο μόνος που θα απομείνει από το "ΜΝΜ". Από τη μεριά του, ο Νεϊμάρ είναι χαρούμενος στο Παρίσι, επιζητά τη σταθερότητα και δεν σκέφτεται να φύγει.

Την ίδια στιγμή, ο αναμενόμενος ερχομός του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Κριστόφ Γκαλτιέ, είναι ακόμα ένας λόγος για να παραμείνει ο 31χρονος.

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί για τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα, κατακτώντας μάλιστα το 2015 και το Champions League.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ