ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμάρ: Κινδυνεύει με πρόστιμο ύψους 915.000 ευρώ για περιβαλλοντικές παραβάσεις

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Νις
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Νις © 2022 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ δεν είχε εξασφαλίσει ειδική περιβαλλοντική άδεια στο σημείο όπου χτίζει τη βίλα του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, με αποτέλεσμα οι Αρχές να διακόψουν τις εργασίες και ο σταρ της Παρί να κινδυνεύει με πρόστιμο ύψους 915.000 ευρώ.

Μετά την αναταραχή στην προσωπική του ζωή, που τον οδήγησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την εγκυμονούσα σύντροφό του μετά τα δημοσιεύματα για παράνομη σχέση του, ο Νεϊμάρ αντιμετωπίζει νέα μπλεξίματα.

Αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με τους νόμους, με τον Βραζιλιάνο σταρ να κινδυνεύει να του επιβληθεί πρόστιμο ύψους 915.000 ευρώ.

Ο 31χρονος χτίζει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Ρίο ντε Τζανέιρο μία έπαυλη, όμως η μη εξασφάλιση ειδικής περιβαλλοντικής άδειας τον έβαλε σε μπελάδες.

Οι εργασίες για την κατασκευή της βίλας διακόπηκαν την Πέμπτη (22/6). Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από καταγγελίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις εξέτασαν κι ανακάλυψαν διάφορες περιβαλλοντικές παραβιάσεις.

"Το επόμενο βήμα θα είναι η αξιολόγηση των παρατυπιών που διαπιστώθηκαν κι η έκδοση προστίμου το οποίο, σύμφωνα με εκτιμήσεις για τη περιβαλλοντική ζημιά που προκλήθηκε θα ανέρχεται περίπου στα 915.000 ευρώ", ανέφερε το γραφείο του Δημάρχου.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ