ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμάρ: "Διαφωνώ που με κρίνουν για την προσωπική μου ζωή, εκεί κάνω ό,τι θέλω"

Ο Νεϊμάρ στο δικαστήριο της Βαρκελώνης
Ο Νεϊμάρ στο δικαστήριο της Βαρκελώνης © 2022 JOAN MATEU PARRA / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ μίλησε για την κριτική που δέχεται για την προσωπική του ζωή, το δύσκολο διάστημα αποχής του λόγω τραυματισμού, καθώς και για τον Κάρλο Αντσελότι και το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Βραζιλία.

Ο Νεϊμάρ στο πλαίσιο δημοπρασίας που διοργάνωσε το ίδρυμά του, στην Πράια Γκράντε, κοντά στη Σάντος, μίλησε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του.

Ο Βραζιλιάνος, που μετά την επέμβαση στον αστράγαλο στις 10 Μαρτίου έμεινε εκτός δράσης, παραχώρησε συνέντευξη στο βραζιλιάνικο κανάλι BandSports, τονίζοντας ότι η πολύμηνη αποχή ήταν δύσκολη.

"Είναι φρικτό να χάνω τόσους αγώνες, το να τραυματίζεσαι. Μου αρέσει να παίζω πάρα πολύ, να είμαι στο γήπεδο. Όταν αυτό δεν συμβαίνει σ' ένα ματς είναι δύσκολο. Φανταστείτε λοιπόν όταν κρατάει για 4-5 μήνες!

Είναι απαίσιο. Μου λείπει. Γεννήθηκα για αυτό, για να παίζω ποδόσφαιρο", είπε ο 31χρονος που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κριτική και τα σχόλια που δέχεται για την προσωπική του ζωή.

"Ποτέ δεν αποφεύγω τις ευθύνες μου. Το αντίθετο γίνεται μάλλον. Συνεχίζω να χτυπάω το στήθος μου λέγοντας "προχώρα, μπορείς να με χρεώσεις". Ξέρω το ταλέντο μου, ξέρω τι είμαι ικανός. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα.

Αν ήταν ατομικό θα είχα ήδη πετύχει όλους τους στόχους μου, αλλά αυτό δεν ισχύει. Όσο για την κριτική εκτός γηπέδου, μερικές φορές διαφωνώ γιατί αφορά την προσωπική μου ζωή και κάνω ό,τι θέλω".

Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιθυμία του να επιστρέψει στη Σάντος: "Προφανώς, ονειρεύομαι να παίξω ξανά στη Σάντος. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Αλλά, θα δούμε, το ποδόσφαιρο είναι ένα κουτί εκπλήξεων", δήλωσε και συνέχισε για την εθνική Βραζιλίας.

"Ξέρω ότι είναι για την εθνική ομάδα είναι προτεραιότητα ο Κάρλο Αντσελότι. Ο πρόεδρος θέλει να τον υπολογίζει και εμείς οι παίκτες τον θέλουμε επίσης. Εγώ, ο Βινίσιους, ο Μιλιτάο τον ξέρουμε ήδη, ξέρουμε το μεγαλείο του.

Το να τον έχουμε στην ομάδα θα είναι πολύ σημαντικό. Αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Ελπίζουμε ότι στο τέλος του συμβολαίου του, θα έρθει στη Βραζιλία".

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ