ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Αναβάλλεται το ντεμπούτο του Ράμος, συνεχίζει για 10 μέρες το ατομικό πρόγραμμα

Ο Σέρχιο Ράμος στην παρουσίαση των μεταγραφών από την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σέρχιο Ράμος στην παρουσίαση των μεταγραφών από την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος θα συνεχίσει για τις επόμενες 10 ημέρες το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για την ομαλή επιστροφή του στη δράση, σύμφωνα με την ενημέρωση της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα το ντεμπούτο του με τους Παριζιάνους να παίρνει νέα παράταση.

Λίγη υπομονή ακόμα θα χρειαστεί να κάνουν οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να δουν τον Σέρχιο Ράμος να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας τους. Αν και όλα έδειχναν πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται στη διάθεση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο για το παιχνίδι με την Ανζέ την Παρασκευή (15/10, 22:00, NOVA, LIVE SPORT24), τα δεδομένα άλλαξαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση του γαλλικού συλλόγου την Πέμπτη (14/10) ο Ράμος θα συνεχίσει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες 10 ημέρες, κάτι που σημαίνει πως είναι αδύνατο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μετά την εγχείρησή στο γόνατο και εξαιτίας ενοχλήσεων στην γάμπα δεν κατάφερνε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και ως εκ τούτου δεν είχε κάνει ακόμη το ντεμπούτο του με την ομάδα του Παρισιού.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ