ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Ράμος μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του

Ο Σέρχιο Ράμος κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σέρχιο Ράμος κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος είναι υγιής, δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί, πιθανότατα και στον αγώνα κόντρα στην Ανζέ (15/10, 22:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ανζέ την Παρασκευή (15/10, 22:00, NOVA, LIVE SPORT24) στην επανέναρξη της Ligue 1 μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πρόκειται να καλέσει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τον Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μετά την εγχείρησή του στο γόνατο και εξαιτίας ενοχλήσεων στην γάμπα δεν κατάφερνε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και ως εκ τούτου δεν είχε κάνει ακόμη το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως, ο Ράμος είναι πλέον υγιής, προπονείται κανονικά και μετράει αντίστροφα για την πρώτη του εμφάνιση.

Αυτή μπορεί να γίνει και στο παιχνίδι απέναντι στην Ανζέ, δεδομένου ότι ο Ποτσετίνο θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Οι άνθρωποι των Παριζιάνων δεν ήθελαν να βιαστούν με την περίπτωσή του, ώστε να μην προκληθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

Το 2021 ήταν μία δύσκολη σεζόν για τον Σέρχιο Ράμος, καθώς αγωνίστηκε μόλις επτά φορές. Δύο φορές στη La Liga, δύο στο Champions League, μία στο ισπανικό Super Cup, ενώ είχε και δύο συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ