ΟΦΗ

Παράσχος: "Νοοτροπία... για ψηλότερα"

Παράσχος: "Νοοτροπία... για ψηλότερα"
Παρασχος

Για τις αντιξοότητες του αγώνα με την Ξάνθη και την ικανοποιητική νοοτροπία των παικτών του μίλησε ο κ. Παράσχος

" Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι που η ομάδα μας δεν υλοποίησε το στόχο που είχε, όμως από την άλλη μεριά δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος μπροστά στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μας. Εφόσον στη συνέχεια δείξουν ανάλογη συμπεριφορά και νοοτροπία ο ΟΦΗ πολύ σύντομα θα βρεθεί ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα" είπε αρχικά ο Μακεδόνας προπονητής στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

" Δεν είναι σωστό ένας διαιτητής να διακινδυνεύει την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για ποδόσφαιρο. Η μπάλα δεν αναπηδούσε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν μια παγίδα για όλους τους παίκτες. Ολοι μας θα πρέπει να προστατεύουμε την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Εμείς δυστυχώς παρά την πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα μας δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Σε μια ανύποπτη φάση, δεχθήκαμε το μοναδικό τέρμα που έκρινε την συνάντηση. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Όμως από την άλλη μεριά δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος μπροστά στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι παίκτες.

Παρά τις πολλές δυσκολίες όλοι παίκτες αγωνίσθηκαν με πάθος και δύναμη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο για την ομάδα μας η νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μας. Είμαι σίγουρος ότι εφόσον συνεχίσουν με παρόμοια νοοτροπία είναι θέμα χρόνου να φέρουν την ομάδα μας πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο αγώνας με την Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν. Εμείς κρατάμε την πολύ καλή νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μας και είναι αυτή που χρειάζεται η ομάδα μας για τη συνέχεια και η προσοχή μας πλέον είναι στραμένη μόνο στο επόμενο ματς" είπε ο κ. Παράσχος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα πήγε στη Θεσσαλονίκη για να δει την οικογένεια του, αναμένεται στο Ηράκλειο την Τρίτη.

Σε ότι αφορά την σημερινή προπόνηση υπό το βλέμμα του Παύλου Αδάμου, οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά του αγώνα με την ακριτική ομάδα έτρεξαν και έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών και ασκήσεις με μπάλα.











TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ