ΟΦΗ

Παράσχος: "Ένα θετικό αποτέλεσμα"

Παράσχος: "Ένα θετικό αποτέλεσμα"
Παρασχος

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε οτι ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ξάνθη θα βελτιώσει άμεσα το κλίμα στον ΟΦΗ

Ενα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει να ανακάμψει, θέλει ο ΟΦΗ κόντρα στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 11η αγωνιστικής, Για τον συγκεκριμένο αγώνα μίλησε ο Γιώργος Παράσχος, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.
"Αυτό που θέλουμε είναι άμεσα να πάρουμε ένα αποτέλεσμα τέτοιο που θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε και θα μας βοηθήσει στο τομέα της ψυχολογίας. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα έχουν λιγότερο άγχος μακριά από το Ηράκλειο κι αυτό θα τους βοηθήσει να παρουσιαστούν καλύτεροι.

Είμαι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα είναι καλύτερος στο παιχνίδι της Κυριακής. Η Ξάνθη θα έχει πολύ μεγαλύτερο άγχος από μας. Μπορεί να πήρε θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας από το ΠΑΟ, όμως αυτό δεν μετριάζει το άγχος.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο αντίπαλος μας έχει προβλήματα στην άμυνα, ενώ επίσης είναι γνωστό ότι στηρίζεται στη μεγάλη δύναμη που έχει ο Λαμπριάκος. Βέβαια εμείς κοιτάζουμε πρώτα τη δική μας ομάδα και πως θα παρουσιαστούμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Επιστρέφει ο Λεοζίνιο, εύχομαι και ελπίζω και ο Νουαφόρ που μπορεί να δώσει επιπλέον λύση στην επιθετική γραμμή και μεγαλύτερη κίνηση" τόνισε ο τεχνικός των Κρητικών.

Σε λίγες μέρες πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε οτι θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για να ενισχυθεί το δυναμικό των "μελανόλευκων", ενώ προανήγγειλε και αρκετές αποχωρήσεις: "Επιβάλεται ο ΟΦΗ να ενισχυθεί στη προσεχή μεταγραφική περίοδο. Και στην πρώτη θέση να ήταν ο ΟΦΗ θα συνέβαινε το ίδιο, δηλαδή είχε ανάγκη από ενίσχυση. Πιστεύει ότι πρέπει να αποκτηθούν 4 παίκτες και είναι πολύ πιθανόν να αποδεσμευτεί μεγαλύτερος αριθμός παικτών".

Οσον αφορά τον Ντρούλιτς, ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε οτι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης: "Ο Ντρούλιτς ότι θα μείνει περίπου ένα μήνα έξω από το κανονικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος που του παρουσιάστηκε στους προσαγωγούς. Παρέχεται η ευκαιρία να αποθεραπευτεί και συγχρόνως να βρεθεί σε ένα καλύτερο επίπεδο. Χωρίς το άγχος της άμεσης συμμετοχής θα προετοιμαστεί και θα φορμαριστεί με στόχο να τον έχουμε στη συνέχεια σε όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της περιόδου".








TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ