ΟΦΗ

Παράσχος: ''Αντίπαλοι Ηρακλής και άγχος''

Παράσχος: ''Αντίπαλοι Ηρακλής και άγχος''
Παρασχος

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε οτι την Κυριακή οι παίκτες του θα έχουν αντίπαλο τον Ηρακλή και το... άγχος

''Μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μας κυριεύσει το άγχος. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα έχουν συνέχεια στη σωστή νοοτροπία που έδειξαν την περασμένη Κυριακή και πως η ομάδα μας θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε από την πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί για μας. Ομως πιστεύω ότι κάνοντας μια νίκη η ομάδα θα δείξει μια άλλη εικόνα στη συνέχεια. Το πείσμα που δείχνουν όλα τα παιδιά, με πείθει ότι θα ξεπεράσει ο ΟΦΗ την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται'', είπε αρχικά ο Ελληνες τεχνικός.

Όταν ρωτήθηκε για το πλάνο 11άδας απέφυγε να μιλήσει με ''ανοικτά χαρτιά'' και τόνισε ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει την τακτική του. ''Στο διάστημα που είμαι στον ΟΦΗ, από καθαρή ατυχία δεν έχουμε σημειώσει νίκη. Όμως εμείς δεν στεκόμαστε στο παρελθόν. Κοιτάζουμε μπροστά. Σήμερα όλα τα παιδιά αντιλαμβάνονται καλύτερα από τον καθένα το πόσο πολύ χρειαζόμαστε τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής. Κι αυτό το δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις''.

Για το πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Ηρακλής, σχολίασε: ''Η κάθε ομάδα έχει τις δικές της δυσκολίες. Ο Ηρακλής έχει δείξει στα μέχρι σήμερα εκτός έδρας παιχνίδια ότι είναι ομάδα που παίζει κλειστά και με τους καλούς παίκτες που διαθέτει προσπαθεί να αξιοποιήσει τις αντεπιθέσεις που θα κάνει. Στο σημείο αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δηλαδή δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να γίνει επικίνδυνος και για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι οι παίκτες να μαρκάρουν σωστά''.

Τέλος, για την κλήρωση του Κυπέλλου, που έφερε τον ΟΦΗ αντίπαλο με τον Αγροτικό Αστέρα, ο Μακεδόνας τεχνικός δήλωσε: ''Από τη στιγμή που δεν έχουμε αντίπαλο από την Α' Εθνική, η κλήρωση είναι καλή. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αγροτικός Αστέρας διαθέτει έμπειρη ομάδα. Είναι από τις καλές ομάδες της Β' Εθνικής και έχει φιλοδοξίες στο θεσμό του Κυπέλλου. Συγχρόνως διαθέτει ένα μικρό γήπεδο, που ξέρει καλά πώς να το εκμεταλλευτεί. Εμείς θα πρέπει να δούμε με μεγάλη σοβαρότητα τον αντίπαλο που έχουμε. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να παρουσιαστεί η ομάδα μας πολύ καλή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να μπορέσει να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στην επόμενη φάση''.





TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ