ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παραίτηση Παπουτσάκη από τον Εργοτέλη

Παραίτηση Παπουτσάκη από τον Εργοτέλη
Παπουτσάκης

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Εργοτέλης έκανε γνωστή με δήλωσή του ο Δημήτρης Παπουτσάκης. Έβαλε πωλητήριο και τόνισε ότι αν δεν βρεθεί αγοραστής "θα κινηθούν άμεσα οι δέουσες διαδικασίες".

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης έβαλε πωλητήριο στον Εργοτέλη και παραιτήθηκε από την προεδρία. Τόνοσε πως αδυνατεί να συνεχίσει να ηγείται της ΠΑΕ και κάλεσε τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο να απευθυνθεί στους νομικούς της ομάδας.

Η δήλωση Παπουτσάκη: "Με αίσθημα ευθύνης προς τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ δηλώνω ότι με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αδυνατώ να παραμείνω στην ηγεσία της ΠΑΕ και παραιτούμαι από την προεδρία της. Εφόσον υπάρχει ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, που κατέχει η οικογένειά μου, μπορεί εντός τριών ημερών να απευθυνθεί στους νομικούς εκπροσώπους μας. Ειδάλλως, θα κινηθούν άμεσα οι δέουσες διαδικασίες. Δημήτρης Παπουτσάκης".

Τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα του Ηρακλείου είναι σε τραγική κατάσταση και είναι αρκετοί οι παίκτες που αποχώρησαν και που συνεχίζουν να φεύγουν. Ύστερα από 13 αγωνιστικές στη Football League ο Εργοτέλης έχει 17 βαθμούς και είναι 10ος.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ