ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Το αντίο του Παπάζογλου: "Το ποδόσφαιρο είναι ένα πάθος ζωής, τιμή και προνόμιο που εκπροσώπησα τόσες πολλές ομάδες"

Ο Τάσος Παπάζογλου
Ο Τάσος Παπάζογλου INTIME

Ο Τάσος Παπάζογλου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως πρωταθλητής με τον Πανσερραϊκό και με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στην καριέρα του.

Ο Τάσος Παπάζογλου έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ένα γιορτινό κλίμα, καθώς ο Πανσερραϊκός έκανε τη φιέστα για τον τίτλο και την άνοδο στη Stoiximan Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ Β'.

Ο πρώην αμυντικός πανηγύρισε μεταξύ άλλων στην καριέρα του την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και δύο κυπέλλων με τον Ολυμπιακό, αλλά και ενός πρωταθλήματος Κύπρου με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Παπάζογλου με μια ανάρτηση στο Instagram ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε στην καριέρα του, αλλά και τους κοντινούς του ανθρώπους που τον βοήθησαν να γίνει ο καλύτερος παίκτης που θα μπορούσε να γίνει, όπως επισημαίνει και ο ίδιος.

"Αγαπημένοι μου φίλοι και συνάδελφοι θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου εκτίμηση σε όλους σας για το απίστευτο ταξίδι που μοιραστήκαμε μαζί στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Για μένα, το ποδόσφαιρο ήταν πάθος ζωής και ήταν τιμή και προνόμιο να εκπροσωπώ τόσες πολλές ομάδες με όλους εσάς όλα αυτά τα χρόνια.

Στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, στους προέδρους και στα επιτελεία των Πανσερραϊκού, Ολυμπιακού, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ και Ζίρα. Εκφράζω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την υποστήριξη και την καθοδήγησή σας. Μέσα από όλα τα παιχνίδια, τις προπονήσεις και τις στιγμές αντιξοοτήτων, η πίστη και η ενθάρρυνσή σας με βοήθησαν να συνεχίσω και είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις συνεισφορές σας στη διαμόρφωση του ποδοσφαιριστή και του ανθρώπου που έγινα.

Νιώθω ευλογημένος και τυχερός που απόλαυσα τόσες πολλές αξέχαστες εμπειρίες. Κάθε χειροκρότημα από τους οπαδούς μου θύμιζε όλες τις αναμνήσεις που έχω ζήσει από τότε που ήμουν παιδί και ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου που με στηρίξατε σε όλη την καριέρα μου και με βοηθήσατε να γίνω ο καλύτερος παίκτης που θα μπορούσα να είμαι. Τέλος θέλω να εκφράσω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες: την οικογένεια μου, την σύζυγό μου, τον προσωπικό μου γυμναστή Γιάννη Πλιάτσικα και τον Δημήτρη Καμπριάνη για την αγάπη τους και την υποστήριξη τους, που ήταν δίπλα μου και στα ψηλά και στα χαμηλά κρατώντας με προσγειωμένο στον στόχο μου.

Αυτή η βραδιά θα είναι για πάντα μέσα μου καθώς ήταν πραγματικά τιμή μου να τερματίσω στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα κατακτώντας για τρίτη φορά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην κατηγορία που αξίζει να είναι ο Πανσερραϊκός. Έτσι προχωράω με προσμονή στο επόμενο στάδιο της ζωής μου. Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο δεν σταματάει εδώ!", έγραψε ο Παπάζογλου στην ανάρτησή του.

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ