ΑΕΛ

Παπακώστας: "Θα δώσει στην ομάδα άλλη δυναμική"

Παπακώστας: "Θα δώσει στην ομάδα άλλη δυναμική"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Παπακώστας, μίλησε για το νέο γήπεδο της ομάδας το οποίο θα δώσει άλλη δυναμική στον σύλλογο

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ, μίλησε στον "Sentra 103,3", ο Γιάννης Παπακώστας. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, αναφέρθηκε στα συναισθήματά, που του δημιουργεί το νέο γήπεδο της ομάδας, τονίζοντας πως θα δώσει στον σύλλογο άλλη δυναμική.

" Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Αυτό το γήπεδο αποτελεί ένα καταπληκτικό εγχείρημα και είναι ένα στολίδι που θα δώσει στην ομάδα μας άλλη δυναμική και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καλύτερη ποιότητα. Όλος ο κόσμος που είναι απόψε εδώ χαίρεται μια υπέροχη βραδιά και απολαμβάνει ένα γήπεδο που έχει όλες τις ανέσεις", είπε ο Γιάννης Παπακώστας στον "Sentra 103,3" και πρόσθεσε:

" Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε μέλη αυτής της ομάδας. Σήμερα κάνουμε μια μεγάλη αρχή, δημιουργούμε νέα σελίδα για τον σύλλογο. Από εκεί και πέρα όπως το "Αλκαζάρ" είχε φέρει επιτυχίες, έτσι πρέπει να φέρει και αυτό το γήπεδο.

Η Λάρισα είναι δομημένη για να φέρνει επιτυχίες. Με τις προσπάθειες του προέδρου θέλουμε γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να έχουμε μόνο νίκες σε αυτό το γήπεδο. Άλλωστε πιστεύω ότι όταν μια ομάδα έχει καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, ξέρει τον τρόπο να το ξανακάνει
".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ