ΑΕΛ

Παπακώστας: "Δεν σκέφτομαι το σενάριο υποβιβασμού"

Παπακώστας: "Δεν σκέφτομαι το σενάριο υποβιβασμού"
Παπακώστας

"Δεν σκέφτομαι καθόλου το σενάριο του υποβιβασμού", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Παπακώστας

Ο Έλληνας προπονητής φιλοξενήθηκε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" όπου μίλησε επίσης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου της Super League.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πορεία της Λάρισας και την υπόθεση παραμονή: " Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βγει η ΑΕΛ από αυτή την κατάσταση. Σίγουρα έχω εικόνα για το ποια είναι τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά δεν ωφελεί σε τίποτα να βλέπουμε τώρα τι έχει ήδη γίνει. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να βγει η ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση. Θέλουμε να δώσουμε το 100%, ώστε να παρουσιάσουμε μία οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζεται. Επειδή πάντα είμαι αισιόδοξος και έχω θετική ενέργεια την οποία προσπαθώ να μεταδώσω στους γύρω μου, δεν σκέφτομαι καθόλου το σενάριο του υποβιβασμού".

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και τη συνέχεια του πρωταθλήματος: " Το Γενάρη γίνονται 2-3 διορθωτικές κινήσεις. Όταν γίνονται 9-10 μεταγραφές επηρεάζεται η ομοιογένεια της ομάδας. Όμως έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Έχουμε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια και δύο εκτός. Πιστεύω πως η Λάρισα θα συμπεριφερθεί σαν μεγάλη ομάδα, όπως είναι, και θα έχουμε δίπλα μας στον κόσμο, όπως ήταν σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές. Ο κόσμος είναι απαιτητικός αλλά είναι και δίκαιος. Αγαπά πολύ αυτή την ομάδα και θα είναι μαζί της μέχρι την τελευταία στιγμή".

Για τη "μάχη" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: " Γίνεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και στην κορυφή, αλλά και στην ουρά. Για τον τίτλο πιστεύω πως δεν θα κριθεί τίποτα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Στο σημείο που φτάσαμε έχουν μοιρασμένες πιθανότητες και οι τρεις ομάδες. Αυτή που θα αποδείξει πως έχει ‘πιστεύω’ και νοοτροπία νικητή θα κατακτήσει τον τίτλο".






TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ