ΑΕΛ

Σε δυο αγωνιστικές όλη η σεζόν

Σε δυο αγωνιστικές όλη η σεζόν
Παπακώστας

Δυο θετικά αποτελέσματα στα δυο εντός έδρας ματς ψάχνουν οι βυσσινί για να ξεφύγουν από την 14η θέση

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο κόσμος και φαίνεται πως κάτι ξέρει, αφού το ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της ΑΕΛ, είχε πολλά απρόοπτα.
Το πρώτο είναι η ήττα με 2-0 από τον Άρη, που έστειλε τους βυσσινί και επίσημα πλέον στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Δεύτερο είναι η απαράδεκτη, όπως την χαρακτήρισε ο τεχνικός της ΑΕΛ, αποβολή του Αλεξάντερ Ραντοσάβλιεβιτς, που κατάφερε να φύγει από το ματς μέσα σε 17 λεπτά με δυο κίτρινες κάρτες.

Πλέον τα περιθώρια για την ομάδα του Κάμπου έχουν στενέψει για τα καλά, όμως ακόμα υπάρχουν αρκετές ελπίδες, αφού η ΑΕΛ εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα δυο επόμενα εντός έδρας ματς, τα οποία είναι κολλητά, με ΑΕΚ και Εργοτέλη. Αν εκεί η ΑΕΛ πάρει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς, τότε θα έχει την ευκαιρία να πάει στην τελευταία αγωνιστική παίζοντας τα ρέστα της με τον Λεβαδειακό στο Αλκαζάρ.

Περιμένει περισσότερα

Όσο αφορά την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες της ΑΕΛ, ο 41χρονος τεχνικός περιμένει περισσότερα από κάποιος ποδοσφαιριστές. Κουζέν, Σκάτσελ και Φλάβιο δεν έχουν ακόμα δώσει το 100% των δυνατοτήτων τους, προβληματίζοντας έτσι τους ανθρώπους της ΑΕΛ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ να δούμε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, σε κέντρο και επίθεση.












TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ