ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαδόπουλος: "Στόχος είναι η Βραζιλία"

Παπαδόπουλος: "Στόχος είναι η Βραζιλία"
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη είναι σημαντικό, αλλά απώτερος σκοπός είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας σύμφωνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Τι είπε ο Μαλεζάς

Η Εθνική μας ομάδα έχει μπροστά της ένα σημαντικό παιχνίδι στην Ζένιτσα με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, ωστόσο αυτό που είναι απώτερος σκοπός για την "γαλανόλευκη" είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αυτό επεσήμανε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος ήταν χαρούμενος για την επιστροφή του στην υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας.

" Αν είμαστε πειθαρχημένοι θα τα καταφέρουμε και πάλι", είπε αρχικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: " Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για την επιστροφή μου. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια στα προηγούμενα παιχνίδια, αυτό θα κάνουμε και τώρα. Είμαστε έτοιμοι".

Ερωτηθείς για τη χρησιμοποίησή του είπε: " Νιώθω καλά και έτοιμος, ωστόσο αυτό αποτελεί θέμα προπονητή. Το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα".

Για το παιχνίδι δήλωσε: " Είναι σημαντικό, αλλά όχι κομβικό αφού απώτερος σκοπός είναι το Μουντιάλ. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, στο ποδόσφαιρο όμως, υπάρχουν τρία αποτελέσματα.

Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι, καθώς η Βοσνία είναι ποιοτική ομάδα. Έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα παιχνίδια μπορούμε να αποδώσουμε καλά. Η ομάδα είναι παρούσα σε όλες τις τελευταίες διοργανώσεις και αν είμαστε πειθαρχημένοι θα τα καταφέρει και πάλι".

Μαλεζάς: "Καλή και η ισοπαλία"

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε πως αν η Εθνική μας δεν δεν καταφέρει να κερδίσει στην Βοσνία τότε είναι καλή και η ισοπαλία.

" Σε όλα τα ματς στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε όλη την ομάδα της Βοσνίας και όχι μόνο σε κάποιες μονάδες της. Αν δεν πάρουμε τη νίκη καλή είναι και η ισοπαλία. Τα χαρακτηριστικά μας πρέπει να είναι η δύναμη και η σοβαρότητα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ