ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έδειξε ενδεκάδα ο Σάντος

Έδειξε ενδεκάδα ο Σάντος
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η εν Ελλάδι προετοιμασία της Εθνικής μας για την αναμέτρηση με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη με τον Φερνάντο Σάντος να ανοίγει τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα. Διαβάστε τι δοκίμασε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία της Εθνικής μας για την αναμέτρηση της Παρασκευής (22/3) με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στην Ζένιτσα.

Στο πρόγραμμα που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα ο Φερνάντο Σάντος άνοιξε τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, έγινε δίτερμα με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει το 4-4-2 και να επανέρχεται στο 4-3-3.

Στην μια ομάδα η οποία ήταν οι βασικοί (σ.σ. εκτός απροόπτου αυτή θα ξεκινήσει το ματς στην Βοσνία), ο Σάντος χρησιμοποίησε τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη (δεξιά), Τζαβέλλα (αριστερά), Αβραάμ Παπαδόπουλο-Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή μπροστά από την τετράδα της άμυνας έπαιξε ο Τζιόλης, με τον Κατσουράνη δεξιά και τον Καραγκούνη αριστερά.

Στην τριάδα της επίθεσης ο Σάντος χρησιμοποίησε τον Χολέμπας αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Σαμαρά στην κορυφή.

Στην άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Σηφάκης, Βυντρα, Μανωλας, Μαλεζας, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Κονέ, Μανιάτης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου και Γκέκας.

Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο του διτέρματος, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός έβαλε τον Γκέκα κορυφή και γύρισε τον Σαμαρά αριστερά και τον Χολέμπας αριστερό μπακ, αφήνοντας εκτός τον Τζαβέλλα και τον Μανιάτη στην μεσαία γραμμή στην θέση του Τζιόλη. Στο οικογενειακό διπλό οι βασικοί νίκησαν με 1-0 με γκολ του Κατσουράνη.

Στην διάρκεια του διπλού σε μια διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Χιστοδουλόπουλου, ο τελευταίος αποκόμισε ένα σκίσιμο στο φρύδι, χωρίς να ήταν κάτι το πολύ σημαντικό και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα.

Η Εθνική μας ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (21/3, 11.00) από το "Ελ. Βενιζέλος" για την Βοσνία και το απόγευμα ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου πριν από την τελευταία προπόνηση της "γαλανόλευκης" στο γήπεδο του αγώνα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ