ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Να μπούμε στην εξάδα"

Παπαδόπουλος: "Να μπούμε στην εξάδα"
Σούλης Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ξεκάθαρος για τους στόχους του Πιερικού, ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος, κατά την παρουσίαση των νέων παικτών της ομάδας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός η παρουσίαση νέων αποκτημάτων του συλλόγου, με τον τεχνικό της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο να μιλάει για το καλό κλίμα που έχει η ομάδα και να ξεκαθαρίζει πως στόχος είναι η είσοδος στην εξάδα.
Στην παρουσίαση των νέων παικτών έδωσαν το παρών ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Ντούμος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γκοτζαμανίδης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Παύλος Μπατάλας, ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο έφορος Αχιλλέας Ιωακειμίδης.

Ο Παύλος Μπατάλας στην ομιλία του είπε πως: "Ο Πιερικός είναι μία ιστορική ομάδα και όλοι μαζί είμαστε μία οικογένεια που συνεργαζόμαστε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου στο γήπεδο για να έχει αντίκρισμα αυτή η προσπάθεια.

Καλωσορίζουμε τους νέους παίκτες και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. Η διοίκηση θα είναι κοντά τους και θα τους στηρίζει".

Ο προπονητής της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος είπε από την πλευρά του: "Είναι παίκτες που γνωρίζω την αξία τους. Δεν φέραμε παίκτες-ονόματα που μπορεί να κάνανε αίσθηση στον κόσμο αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο να ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα

Για μένα ήδη αυτά τα παιδιά έχουν αρχίσει και βοηθάνε. Έχουν ήδη γίνει μια παρέα, ένα κλίμα το οποίο υπήρχε όταν ήμουν εγώ πέρυσι και δεν το βρήκα τώρα που ξαναήρθα.



Η διοίκηση είναι πάρα πολύ κοντά μας και θέλουμε κι άλλους στο γήπεδο. Μόνο έτσι θα έχουμε σίγουρα επιτυχία. Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις να μπούμε στην εξάδα και να διεκδικήσουμε από κει πέρα την 3η θέση.

Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο το έργο μας. Κακά τα ψέματα, ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο μόνο όταν έρχονται επιτυχίες. Χάσαμε μία ευκαιρία στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω ότι θα μας δοθούν και άλλες τέτοιες στο μέλλον".


Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι παίκτες, οι οποίοι τόνισαν:

Γιώργος Γουμάγιας: "Είναι χαρά για εμάς τους ποδοσφαιριστές να αγωνιζόμαστε σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πιερικός. Θέλουμε από την πλευρά μας να πούμε ότι θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Φώτης Κωνσταντινίδης: "Ήρθαμε για να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να καταφέρει ο Πιερικός να αγγίξει τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που αγωνιζόταν πριν πολλά χρόνια".

Νίκος Πλάτανος: "Εύχομαι υγεία στην οικογένεια του Πιερικού και φυσικά στους συμπαίκτες μου. Θα κάνουμε προσπάθεια και ελπίζω αυτή η προσπάθεια που θα κάνουμε να μας οδηγήσει στην κατάκτηση των στόχων μας".

Κώστας Λαζαρίδης: "Εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία σε μένα και στους συμπαίκτες μου. Είναι χαρά μας βέβαια που συμπληρώνουμε την οικογένεια του Πιερικού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε όλοι για τους στόχους που έχει η ομάδα".

Πέτρος Κοντέων: "Όπως είπαν και οι συμπαίκτες μου εμείς ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε στους στόχους του Πιερικού που είναι να μπει στην εξάδα και να διεκδικήσει την άνοδο. Θα κάνουμε το παν για να δικαιώσουμε την απόφαση της διοίκησης και του προπονητή που μας επέλεξαν".

Χοσέ Λουίς Ρέγες Βερντέχο: "Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, σε αυτή την ιστορική ομάδα και θα βοηθήσω και στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, όσο μπορώ".























TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ