ΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος: "Ευχαριστώ τον Ρεχάγκελ"

Παπαδόπουλος: "Ευχαριστώ τον Ρεχάγκελ"
Παπαδόπουλος

"Oταν φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο, οι ευθύνες είναι τεράστιες" είπε ο Παπαδόπουλος για την κλήση του στην Εθνική

Ο αμυντικός του Άρη κλήθηκε σήμερα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Οτο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα για το διεθνές τουρνουά της Κύπρου, με το οποίο ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία για το EURO 2008.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα βρει στην Εθνική ομάδα τον Κώστα Χαλκιά δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την πρόσκλησή του στην Εθνική ότι:

" Ευχαριστώ τον κ. Ρεχάγκελ που με επέλεξε στην Εθνική Ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα κάνω ό,τι μπορώ μέσα στο γήπεδο για να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις της Εθνικής. Ξέρω καλά πως όταν φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο, οι ευθύνες είναι τεράστιες".

Ο Παπαδόπουλος μίλησε και για τον επικείμενο αγώνα με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δήλωσε ότι: " Κάθε αγώνας μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θα είναι καθοριστικός για την κατάταξη της ομάδας στη βαθμολογία.

Χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη και πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την έδρα μας για να σκαρφαλώσουμε ακόμη πιο ψηλά.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά, να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας.

Ο Εργοτέλης θέλει προσοχή. Λόγω της βαθμολογικής του θέσης μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα επιστρέψουμε και πάλι στις νίκες





".

Με Αμορόζο-Ζεντίλ κόντρα στον Εργοτέλη

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τους Μάρτσιο Αμορόζο και Τιάγκο Ζεντίλ κάτι που συνέβη για πρώτη φορά.

Ο "Ντούσκο" μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του Άρη επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη από τους οποίους λίγο πριν την σέντρα θα «κόψει» έναν.

Αναλυτικά την αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Κολτσίδας, Νέτο, Τιάγκο Ζεντίλ, Καράμπελας, Νεμπεγλέρας, Ιβιτς, Ρονάλντο, Παπαδόπουλος, Πρίττας, Χαβίτο, Φελίπε, Αμορόζο, Κόκε, Σιστόν, Γκαρσία, Γιάχιτς και Βανγκέλι.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του ο Μάρκο Αουρέλιο καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό της περασμένης αγωνιστικής στο "Γ. Καραϊσκάκης".














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ