ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τρεις σερί ήττες για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια

Ο Βαρέλα στη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό | 5 Δεκεμβρίου 2021
Ο Βαρέλα στη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό | 5 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ στη Νίκαια γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα στη σεζόν στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί πριν ακριβώς πέντε χρόνια και τη σεζόν 2016-17 όπου και πάλι είχε τρεις ήττες σερί.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό με 3-2 στη Νίκαια ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα μετά απ' αυτές από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 2-0 και τον Άρη στην Τούμπα με 1-0.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από πέντε σεζόν που η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωρίζει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Η προηγούμενη ήταν την περίοδο 2016-17 όταν και τότε ο ΠΑΟΚ είχε χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Μάλιστα αν δει κανείς τα ματς θα δει πως ήταν πάνω-κάτω οι ίδιες ημερομηνίες με φέτος. Καθώς οι τρεις ήττες τη σεζόν 2016-17 ήταν αρχικά στη Νέα Σμύρνη στις 6 Νοεμβρίου 2015, από τον Πανιώνιο με 1-0. Εν συνεχεία στην Τούμπα η ομάδα του Ίβιτς είχε ηττηθεί με 4-3 στις 28 Νοεμβρίου και η τρίτη σερί ήττα ήρθε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 1-0 στις 4 Δεκεμβρίου.

Παρόντες και στην ομάδα της σεζόν 2016-17 και στο φετινό ρόστερ είναι οι Μπίσεσβαρ, Βαρέλα, Κρέσπο και Λύρατζης.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ