ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το βάρος στην τακτική ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει αύριο (04/02) το απόγευμα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τον Λουτσέσκου να γνωρίζει ήδη τους παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει.

Η προτελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League δεν άλλαξε τα δεδομένα για τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει σε Ελ Καντουρί, Μουργκ, Λύρατζη, Κούρτιτς και Βιεϊρίνια.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δούλεψε στην τακτική ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τους ερυθρόλευκους και έχει μια ακόμη ευκαιρία για δοκιμές στην αυριανή προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στην Τούμπα.

"Δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2022-23 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου με απόλυτη συγκέντρωση συνεχίζει την προετοιμασία του.

Ημέρα αυτοματισμών η Παρασκευή (03.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν σε άμυνα κι επίθεση ενώ στο τελευταίο κομμάτι είχαμε οικογενειακό δίτερμα.

Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν με ατομικό στο γήπεδο, Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία.

Το Σάββατο (04.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας", αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ