ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το "Let's go" και η συμβουλή του Βιεϊρίνια στον Κούρτιτς πριν το γκολ-φάουλ με Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Το "Let's go" και η συμβουλή του Βιεϊρίνια στον Κούρτιτς πριν το γκολ-φάουλ με Παναθηναϊκό
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ YOUTUBE

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στο YouTube την παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η οποία περιλαμβάνει τους έντονους πανηγυρισμούς των ασπρόμαυρων στα γκολ που σημείωσαν αλλά και τις ενέσεις ηθικού του Βιεϊρίνια προς τους συμπαίκτες του.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής έκλεψε την παράσταση στην 9η αγωνιστική της Super League Interwetten, σε ένα ματς που ο Δικέφαλος πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-1 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιασμίν Κούρτιτς που σκόραρε δις.

Μία ημέρα μετά από το ματς οι ασπρόμαυροι δημοσίευσαν video με την παρακάμερα από τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με τους πράσινους, στον επίσημο λογαριασμό τους στο Youtube, όπου μπορεί να αντιληφθεί κανείς με πόσο πάθος και θέρμη έζησαν την αναμέτρηση οι άνθρωποι που ήταν στον πάγκο.

Ξεχώρισε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που ήταν βασικός αλλά αποχώρησε στο 33' λόγω τραυματισμού, με τον Πορτογάλο αριστερό μπακ να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στον πάγκο.

Είτε τη στιγμή που ζητούσε από τους συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη με το σκορ στο 1-1 φωνάζοντας "Let's go guys" είτε όταν φώναζε "στη γωνία" λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Κούρτιτς νικήσει τον Μπρινιόλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ γράφοντας το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ