ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το δίωρο του Ιβάν Σαββίδη με Λουτσέσκου, Μπότο, Γκαγκάτση και οι δύο βασικοί άξονες για τη νέα χρονιά

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης
Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης PHOTO CREDITS: INTIME

Περίπου δύο ώρες διήρκησε η τηλεδιάσκεψη κορυφής των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη. Συσπείρωση και επίτευξη εγχώριων στόχων ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει τις αυγουστάτικες διακοπές του στη Χαλκιδική, αλλά την ίδια ώρα έχει στο μυαλό του και τα τεκτενόμενα στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα έγινε η σύσκεψη κορυφής που είχε προγραμματιστεί με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ προκειμένου να συζητηθούν όλα τ' ανοικτά ζητήματα, αγωνιστικά και μη.

Ήταν μια κουβέντα δύο ωρών που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Σ' αυτήν έδωσαν το παρών, πλην φυσικά του Ιβάν Σαββίδη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ζοζέ Μπότο, ο Μάκης Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάρεβα, καθώς και επικεφαλής διάφορων τμημάτων της ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ενημερώθηκε για καθετί. Από το πρώτο ως το τελευταίο κομμάτι που αφορά τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτό που ζήτησε ήταν συσπείρωση γύρω από την ομάδα και επίτευξη των εγχώριων στόχων μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό στο Conference League.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ