ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην Γκόου Αχέντ Ίγκλις ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης ο Αβεντισιάν

Ο Αβέντις Αβεντισιάν από αγώνα της Κ19 του ΠΑΟΚ με το Βόλο | 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Αβέντις Αβεντισιάν από αγώνα της Κ19 του ΠΑΟΚ με το Βόλο | 16 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο 19χρονος μπακ του ΠΑΟΚ, Αβέντις Αβεντισιάν, έπεισε τους ιθύνοντες της Γκόου Αχέντ Ίγκλις μετά από δύο εβδομάδες δοκιμών για την αξία του με τους Ολλανδούς να προχωρούν στην απόκτηση του από τον δικέφαλο σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Ποδοσφαιριστής της Γκόου Αχέντ Ίγκλις αναμένεται να είναι από την 1η Ιανουαρίου ο Αβέντις Αβεντισιάν σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από την Ολλανδία με τον 19χρονο αριστεροπόδαρο μπακ του ΠΑΟΚ να πείθει τους Ολλανδούς για την αξία του μετά το δοκιμαστικό που πέρασε, με σχετική άδεια, για δύο εβδομάδες.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Αρμενία και διεθνής τόσο με την Εθνική Αρμενίας όσο και με τις μικρές ομάδες της Ελλάδας έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο που εκπνέει τον Ιούνιο του 2022 και το τελευταίο διάστημα ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οι Ολλανδοί αναμένεται να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο με τον ΠΑΟΚ να κρατά ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20-25% σε περίπτωση νέας πώλησης του.

Πρόκειται για έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή που ανήκει στις ακαδημίες του Δικεφάλου από το 2009, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ με ταχύτητα, εκρηκτικότητα, διεισδυτικότητα και φυσικά, καλό αριστερό πόδι. Διαθέτει ικανότητες, όπως καλή μεταβίβαση, καλή σέντρα και έφεση στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ