ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δοκιμάζεται στην Ολλανδία 19χρονος μπακ των ακαδημιών

ΠΑΟΚ: Δοκιμάζεται στην Ολλανδία 19χρονος μπακ των ακαδημιών
ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Αβέντις Αβεντισιάν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, συμμετέχει στις προπονήσεις της Γκόου Αχέντ Ίγκλις, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο γεννημένος το 2002 ακραίος αμυντικός Αβέντις Αβεντισιάν του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ολλανδία και προπονείται με την Γκόου Αχέντ Ίγκλις διεκδικώντας μια θέση στο ρόστερ της.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο που εκπνέει στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής σεζόν και μέχρι τώρα δεν έχει παρθεί απόφαση για την ανανέωση του από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ο Αβεντισιάν έχει μεταβεί στην Ολλανδία με την άδεια του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή που ανήκει στις ακαδημίες του Δικεφάλου από το 2009 και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ