STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ-Skoda Ξάνθη 0-1

ΠΑΟΚ-Skoda Ξάνθη 0-1
ΡΑΤΖΙΝΣΚΙ

Η Ξάνθη με γκολ του Ρατζίνσκι στο 35' νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-0) μετά απο 18 χρόνια!

Το "χρυσό" γκολ για τους ακρίτες σημείωσε ο Τόμας Ρατζίνσκι στο 35'. Ο "Δικέφαλος", έχασε πέναλτι με τον Γεωργιάδη στο 57' και γνώρισε την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα του στη Super League. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 55ο λεπτό, λόγω αποβολής του Ζουέλα, όμως, πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην Θεσσαλονίκη απο την περίοδο 1989-90!
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Φ. Σάντος): Φερνάντεζ, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας (61' Ίλιεφ), Μπαϊάνο, Μελίσσης, Κνολ, Χαραλάμπους (78' Γκονζάλες), Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης, Σάλμον, Λάκης (46' Κωνσταντινίδης).

Skoda Ξάνθη (Ν. Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ (57' Λυμπερόπουλος), Ρατζίνσκι, Ζουέλα, Κωστούλας, Παπαδημητρίου, Διγκόζης, Κιντάνα (58' Βάλλας), Τζιωρτζόπουλος, Ρίκα (82' Φλίσκας), Άλβα, Πόϊ.

Διαιτητής: Α. Κάκκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Κ. Δάλλας (Ηπείρου), Δ. Γούκος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Κνολ, Γκονζάλες (ΠΑΟΚ) - Ζουέλα, Διγκόζης, Παπαδημητρίου (Skoda Ξάνθη)
Κόκκινες: Ζουέλα (Skoda Ξάνθη / 2η κίτρινη)
Με μια ματιά
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και προσπάθησε να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να διευκολύνουν το έργο τους, απέναντι σε μια ομάδαπου έχει δείξει το τελευταίο χρονικό διάστημα οτι ξέρει τον τρόπο να παίρνει αποτέλεσματα.

Στο 7ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση απο τα δεξιά με τον Σάλμον, ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός τροφοδότησε τον Λάκη που μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να πλασάρει τον Γκσπούρνινγκ, όμωςο τερματοφύλακας της Ξάνθης παραχώρησε κόρνερ με τα πόδια.

Λίγο αργότερα (10'), ήρθε η απάντηση απο τους φιλοξενούμενους. Ο Κιντάνα συνδυάστηκε με τον Ρατζίνσκι και ο Καναδός επιθετικός τροφοδότησε δεξιά τον Άλβα που επιχείρησε σουτ στην κίνηση απο το ύψος της περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα έξω απο την εστία του ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση είχε γρήγορο ρυθμό, καθώς ο "Δικέφαλος" συνέχισε να ψάχνει το γκολ. Στο 17' ο Μπαλάφας προσπάθησε κάτι πολύ φιλόδοξο, καθώς έκανε σουτ λίγο κάτω απο την μεσαία γραμμή, όμωςη μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς πέρασε λίγο πάνω απο την εστία του Γκσπούρνινγκ.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δυο "επισκέψεις" στα καρέ της ακριτικής ομάδας πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης. Στο 21', ο Σάλμον βρέθηκε στην περιοχή απο τα δεξιά και επιχείρησε σουτ, όμως έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά απο την εστία της Ξάνθης. Όκτω λεπτά αργότερα, ο Μπαλάφας βρήκε χώρο έξω απο την περιοχή και επιχείρησε μακρινό σουτ, όμως ο Γκσπούρνινγκ με πολύ ωραία επέμβαση στην αριστερή γωνία κατάφερε να παραχωρήσει κόρνερ.

"Ψυχρολουσία" με Ρατζίνσκι
Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έδειχνε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, όμως Ξάνθη κατάφερε να "παγώσει" την Τούμπα στο 35'. Ο Άλβα ελίχθηκε πολύ ωραία απο τα δεξιά και έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ακολουθούσε ο Ρατζίνσκι και με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Φερνάντεζ που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του (0-1).

Ο "Δικέφαλος" προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο 38', ο Γεωργιάδης έκανε σέντρα, ο Σάλμον προσπάθησε να κάνει την προβολή, όμως ο Γκσπούρνινγκ έβαλε το σώμα του και παραχώρησε κόρνερ.

Έχασε πέναλτι ο "Γου Χου", με δέκα η Ξάνθη

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αναμενόμενο οτι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πιέσουν για να φθάσουν στην ισοφάριση. Στο 49', ο Κιντάνα έκανε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Φερνάντεζ. Έξι λεπτά αργότερα, έγινε η φάση που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα. Ο Χριστοδουλόπουλος προωθήθηκε απο τα δεξιά και γύρισε στην περιοχή, Σάλμον και Ζουέλα προσπάθησαν να μπουν στην πορεία της μπάλας, ο Νοτιαφρικανός επιθετικός βρέθηκε στο έδαφος και ο Κάκκος έδειξε το σημείο του πέναλτι, ενώ ο Ζουέλα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ο Γεωργιάδης ήταν αυτός που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, όμως ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκσπούρνινγκ. Απο εκείνο το σημείο και μετά ο "Δικέφαλος" βγήκε μπροστά και προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση, όμως η Ξάνθη με πολύ καλή αμυντική λειτουργία κατάφερε στις περισσότερες περιπτώσεις ν' ανταποκριθεί σωστά και να μην κινδυνεύσει ιδιαίτερα απο τις προσπάθειες των παικτών του Σάντος.

Στο 66' οι Θεσσαλονικείς πλησίασαν το γκολ, όταν ο Ίλιεφ μπήκε στην περιοχή απο τα δεξιά ελίχθηκε και σούταρε, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών, χτύπησε στο κάθετι δοκάρι του Λυμπερόπουλου (αντικατέστησε τον Γκσπούρνινγκ στο 57' λόγω τραυματισμού) και απομακρύνθηκε.

Απο εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες του Σάντος παρά το γεγονός οτι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα εγκλωβίστηκαν στην σωστή αμυντική λειτουργία της Ξάνθης, δεν μπορούσαν να βρουν κενούς χώρους για να κινηθούν με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλάει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους Θεσσαλονικείς. Εξαίρεση αποτελεί η φάση στο 89', όταν ο Γεωργιάδης έκανε σέντρα απο τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, όμως η κεφαλιά του Γκονζάλες κατέληξε στην αγκαλιά του Λυμπερόπουλου.
Συνέντευξη Τύπου
Νίκος Κεχαγιάς
"Κλείνουμε με τον καλύτερο τρόπο μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα για μας. Οι παίκτες μου δούλεψαν πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις και ανταμείφθηκαν για αυτό στα παιχνίδια. Έχουμε βρει έναν πάρα πολύ καλό ρυθμό και θέλουμε να τον συνεχίσουμε ενώ θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που κερδίζουμε σε μία εβδομάδα. Μάλιστα σήμερα κερδίσαμε τελειώνοντας το παιχνίδι με 10 παίκτες κάτι που ήταν πολύ καλό για μας όπως και συγχαρητήρια στο τιμ που είναι δίπλα μας".

Σε ερώτηση για την παρουσία της ομάδας του απάντησε: "Νομίζω ότι είχαμε διαβάσει πάρα πολύ καλά τον ΠΑΟΚ με τους ποδοσφαιριστές μου να κάναμε αυτά που είχαμε πει. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε και μπορούσαμε να πετύχουμε και κάποιο άλλο γκολ όπως και ο ΠΑΟΚ αλλά και μετά από την αποβολή δεν απειληθήκαμε".

Για την αντεπίθεση της ομάδας του μετά την Συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ: "Όταν μια ομάδα δεν πηγαίνει καλά όλα αυτά φταίνε. Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, ο μεγαλομέτοχος όλοι φταίνε και ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Έτσι τα βάλαμε κάτω, μιλήσαμε μέσα στα αποδυτήρια και αλλάξαμε κάποια πράγματα. Πήραμε ένα αποτέλεσμα μέσα στον Παναθηναϊκό όπου είχα δηλώσει ότι μας ενδιέφερε μόνο το αποτέλεσμα με τους παίκτες μου πλέον να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πάμε καλύτερα".

Όταν ρωτήθηκε για το αν η σημερινή νίκη επί του ΠΑΟΚ σημαίνει και αλλαγή στόχων για την ομάδα του απάντησε: "Ο στόχος ο δικός μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η πρώτη κουβέντα που είχε πει στους ποδοσφαιριστές μου είναι να βγαίνουν ευχαριστημένοι από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και να έχουν ικανοποιήσει τους φιλάθλους. Τότε θα είναι καλό για όλους μας. Η αλήθεια είναι πάντως ότι η θέση που είχαμε πριν ενάμιση μήνα δεν μας άξιζε γιατί η θέση της Ξάνθης είναι να έχει ρόλο πρωταγωνιστή".

Κι όσο για τον ίδιο και αν αισθάνεται ότι θα πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μετά το καλοκαίρι σχολίασε: "Ο κ. Πανόπουλος μου έδωσε την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Τότε θα δούμε τι θα γίνει. Είναι πολύ μακριά. Για μένα είναι πολύ καλό από πλευράς εμπειριών από παιχνίδι σε παιχνίδι με μας να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θέλοντας να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται".

Φερνάντο Σάντος

"Πρόκειται για ποδοσφαιρικό αγώνα. Η Ξάνθη αγωνίστηκε από την αρχή του παιχνιδιού για να σκοράρει, ήθελε τη νίκη. Ήταν πολύ καλά οργανωμένη και κατά βάση αμύνθηκε πολύ σωστά. Με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αυτή ήταν προφανώς η στρατηγική που επελέγη από τον προπονητή της. Εκμεταλλεύτηκε τη μία ευκαιρία που έκανε και πήρε τη νίκη. Εμείς παίξαμε επιθετικά, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Οι παίκτες της Ξάνθης ήξεραν καλά πώς να κλείσουν τους δρόμους για να φτάσουμε στην εστία τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ένα πέναλτι, δημιουργήσαμε και άλλες 3-4 φάσεις για γκολ. Αμέσως μετά το πέναλτι είχαμε ένα μικρό διάστημα χαλαρότητας. Δεν παίξαμε από τα πλάγια όπως θα έπρεπε, παρόλο που πιέσαμε. Μετά όμως ανεβήκαμε και πάλι και μόνο για λόγους βιασύνης δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και όχι από έλλειψη διάθεσης", τόνισε ο Φερνάντο Σάντος για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού της ήττας από την Skoda Ξάνθη.

Όσο για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είπε: "Δεν αλλάζει τίποτα στη φιλοσοφία μας αναφορικά με τους παίκτες μας. Στηριζόμαστε σε όλους αυτούς που έχουμε. Είναι κάποιος διατεθειμένος να βάλει χρήματα για να πάρουμε τους ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν περισσότερο; Συνεχίζουμε όπως είμαστε κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον θα προχωρήσουμε.

Οι ποιοτικοί παίκτες που κυκλοφορούν στην αγορά κοστίζουν για παράδειγμα 1.000.000 ευρώ. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοιες επενδύσεις. Φυσικά δεν σημαίνει ότι επειδή χάσαμε σήμερα δεν πιστεύουμε στις δυνατότητες των παικτών μας".

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε πάντως και στο πως αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του λέγοντας: "Σήμερα έδωσαν τον εαυτό τους πάλι και γι' αυτό στεναχωρεθήκαμε που χάσαμε. Σε άλλους αγώνες χάσαμε και δεν είχαμε διάθεση, δεν προσπαθήσαμε. Τότε ήμουν διπλά στεναχωρημένος", για να ξεκαθαρίσει περί ενίσχυσης: "Επαναλαμβάνω ότι δεν θα πάρουμε παίκτες για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές. Το ότι σήμερα χάσαμε δεν αλλάζει τις σκέψεις μας πάνω σε αυτά τα θέματα".

Κι όσο για την συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας είπε: "Για ακόμη μία φορά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει. Ήταν και πάλι μοναδική η υποστήριξή του και επιθυμώ να θυμίσω ότι μαζί θα προχωρήσουμε στο μέλλον".

Παπαδημητρίου: "Απάντηση σε όσους μας έβριζαν"

Μπορεί να μην θέλησε να πει πολλά ωστόσο τα όσα είπε ο Γιάννης Παπαδημητρίου έκρυβαν πολλά δευτερόλεπτα μετά την νίκη της Skoda Ξάνθη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με 1-0 με το γκολ του Ραντζίνσκι.

"Με την νίκη μας αυτή που ήταν σημαντική επιβεβαιώσαμε την ανοδική πορεία που έχουμε το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε ακόμα την Ξάνθη εκεί που της αξίζει. Η νίκη μας όμως αυτή είναι μία απάντηση σε όλους εκείνους που μας έβριζαν μετά την ήττα από τον Ηρακλή", επισήμανε ο αρχηγός της Skoda Ξάνθη, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Στην απώλεια του πέναλτι του Γεωργιάδη στάθηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Σύμφωνα με τον Πολωνό αμυντικό του ΠΑΟΚ αν είχε έρθει σε εκείνο το σημείο η ισοφάριση ο "Δικέφαλος" θα έφθανε στη νίκη πετυχαίνοντας να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0.

"Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αν και δεν παίξαμε άσχημα. Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αλλά χάσαμε το παιχνίδι και μείναμε 5 βαθμούς πίσω τόσο από τον Άρη που χθες κέρδισε (σ.σ. τον Πανιώνιο) και τον Αστέρα Τρίπολης που σήμερα πήρε έναν βαθμό (σ.σ. στο Αλκαζάρ με την Λάρισα). Αν βάζαμε το πέναλτι πιστεύω ότι θα κερδίζαμε αλλά πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι", που για τον ΠΑΟΚ είναι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την πρώην δηλαδή ομάδα του Σνάουτσνερ.

"Αυτό με τον Ηρακλή όπου έπαιξα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και θα πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της εξόδου στο κύπελλο UEFA. Θα πρέπει όμως και να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που θα κάνουμε ότι δηλαδή δεν κάναμε σήμερα και να κερδίσουμε αλλάζοντας την εικόνα που έχουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια μας", επισήμανε σχετικά ο Πολωνός αμυντικός του ΠΑΟΚ.
Όλα τα λεφτά...
H εξαιρετική κεφαλιά του Ρατζίνσκι.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Ο Κάκκος δεν ήταν στα καλύτερα του...
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Τίποτα ιδιαίτερο στο πρώτο πεντάλεπτο.
6' Ευκαιρία ΠΑΟΚ : Λάκης
Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ με τον Σάλμον απο τα δεξιά, ο Νοτιοαφρικανός τροφοδότησε τον Λάκη που προσπάθησε να πλασάρει τον Γκσπούρνινγκ, όμως ο τερματοφύλακας της Ξάνθης παραχώρησε κόρνερ.
10' Ευκαιρία Ξάνθη : Άλβα
Ωραίος συνδυασμός Κιντάνα-Ρατζίνσκι, ο Καναδός άνοιξε δεξιά στον Άλβα που έκανε σουτ στην κίνηση απο το ύψος της περιοχής, αλλά έστειλε άουτ την μπάλα.
17' Σουτ ΠΑΟΚ : Μπαλάφας
Ο Μπαλάφας επιχείρησε κάτι πολύ φιλόδοξο, καθώς σούταρε λίγο κάτω απο την μεσαία γραμμή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απο την εστία της Ξάνθης.
21' Σουτ ΠΑΟΚ : Σάλμον
Σουτ του Σάλμον απο τα δεξιά της περιοχής, η μπάλα πάνω απο την εστία της Ξάνθης.
24' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη : Ζουέλα
29' Σουτ ΠΑΟΚ : Μπαλάφας
Μακρινό σουτ του Μπαλάφα, ο Γκσπούρνινγκ με δύσκολη επέμβαση στην αριστερή γωνία παραχώρησε κόρνερ.
35' Γκολ Ξάνθη : Ρατζίνσκι
Ο Άλβα ελίχθηκε απο τα δεξιά και έκανε σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι όπου ο Ρατζίνσκι με καταπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Φερνάντεζ... 0-1!
38' Ευκαιρία ΠΑΟΚ : Σάλμον
Σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά, ο Σάλμον έκανε την προβολή όμως ο τερματοφύλακας της Ξάνθης πρόλαβε και έβαλε το σώμα του, παραχωρώντας κόρνερ.
41' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη : Διγκόζης
45' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ : Κνολ
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Κωνσταντινίδης στην θέση του Λάκη.
49' Σουτ Ξάνθη : Κιντάνα
Πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Κιντάνα, το σουτ του όμως απο το ύψος της περιοχής κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Φερνάντεζ.
55' Πέναλτι ΠΑΟΚ : Σάλμον
Ο ΠΑΟΚ βγήκε στην επίθεση απο τα δεξιά με τον Χριστοδουλόπουλο να κάνει σέντρα, Σάλμον και Ζουέλα κινήθηκαν προς την μπάλα με τον Νοτιοαφρικανό να πέφτει στο έδαφος και τον Κάκκο να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
56' Κόκκινη κάρτα Ξάνθη : Ζουέλα
Δεύτερη κίτρινη για το μαρκάρισμα στον Σάλμον.
57' Πέναλτι ΠΑΟΚ : Γεωργιάδης
Ο Γεωργιάδης ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, όμως ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα λίγο έξω απο το δεξί δοκάρι της Ξάνθης!
57' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Λυμπερόπουλος στην θέση του Γκσπούρνινγκ που δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού.
58' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Βάλλας στην θέση του Κιντάνα.
61' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Ίλιεφ στην θέση του Μπαλάφα.
66' Δοκάρι ΠΑΟΚ : Ίλιεφ
Ο Ίλιεφ ελίχθηκε απο τα δεξιά της περιοχής της Ξάνθης και επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς, χτύπησε στο δοκάρι του Λυμπερόπουλου και απομακρύνθηκε...
70' Σχόλιο
Ο ΠΑΟΚ έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα και πιέζει για την ισοφάριση, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα....
75' Σχόλιο
Ένα τέταρτο μένει για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, η ισοφάριση δεν έρχεται για τον ΠΑΟΚ και ο Σάντος ετοιμάζει την τελευταία αλλαγή...
78' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Ο Γκονζάλες στην θέση του Χαραλάμπους.
81' Κίτρινη κάρτα Ξάνθη : Παπαδημητρίου
82' Αλλαγή παίκτη Ξάνθη
Ο Φλίσκας στην θέση του Ρίκκα.
89' Ευκαιρία ΠΑΟΚ : Γκονζάλες
Σέντρα του Γεωργιάδη απο τα δεξιά, κεφαλιά του Γκονζάλες στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα στην αγκαλιά του Λυμπερόπουλου.
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 4'
92' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ : Γκονζάλες
94' Λήξη αγώνα



























































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ