ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο του Ολιβέιρα

Ο Ολιβέιρα από παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό | 4 Απριλίου 2021
Ο Ολιβέιρα από παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό | 4 Απριλίου 2021 EUROKINISSI

Μια διαφορά στο οικονομικό, που μοιάζει εύκολο να ξεπεραστεί, αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά αύριο (29/06) προετοιμασία και όπως όλα δείχνουν ο Ραζβάν Λουτσέσκου σύντομα θα έχει στη διάθεση του τον επιθετικό που έχει ζητήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, το θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκεται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να παρουσιάσει οριστική εξέλιξη τις αμέσως επόμενες ώρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό που μοιάζει εύκολο να ξεπεραστεί προκείμενου να προκύψει συμφωνία και ο 29χρονος Πορτογάλος να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολιβέιρα είναι ένας παίκτης για τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καλή άποψη και έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του. Έτσι ο Πορτογάλος απέκτησε προβάδισμα έναντι του Αντράζ Σπόραρ με τον οποίο οι άνθρωποι του Δικεφάλου ασχολήθηκαν αρκετά σοβαρά.

Υπήρξε στο προσκήνιο του Δικεφάλου και μια ακόμη περίπτωση φορ κρούσης εκτός του Σλοβένου και του Ολιβέιρα. Ωστόσο φαίνεται ότι ο τελευταίος είναι αυτός που τελικά προκρίνεται για να καλύψει την ανάγκη που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Ο Πορτογάλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μίκαελ Κρμέντσικ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και αν θα αποκτηθεί και άλλος φορ κρούσης θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις που θα γίνουν με τον Σβιντέρσκι για την ανανέωση του συμβολαίου του.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ