ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεν παίζει μόνος για Σπόραρ

Ο Αντράζ Σπόραρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σπόρτινγκ με την Μπασάκσεχιρ για το Europa League.
Ο Αντράζ Σπόραρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σπόρτινγκ με την Μπασάκσεχιρ © 2021 PEDRO ROCHA / AP PHOTO

Ο Σλοβένος επιθετικός, Αντράζ Σπόραρ, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ ωστόσο φαίνεται ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που δεν τον υπολογίζει, έχει και άλλα σχέδια πέρα από το δανεισμό του.

Ο ΠΑΟΚ έχει στις λίστες με τους επιθετικούς που τον ενδιαφέρουν τον Άντραζ Σπόραρ, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον Σλοβένο φορ.

Ο Δικέφαλος θέλει να επωφεληθεί από το γεγονός ότι ο Σπόραρ δεν υπολογίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν τον παραχώρησε δανεικό στην Μπράγκα, και η κρούση που έκανε αφορούσε στην απόκτηση του, επίσης με δανεισμό.

Ο ίδιος ο Σπόραρ αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι δεν πρόκειται να βρει χώρο για να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Πορτογαλίας αναζητά και αυτός τρόπο να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα βρίσκει χρόνο συμμετοχής. Και η Σπόρτινγκ θέλει να τον παραχωρήσει, για να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του που φτάνει σε αποδοχές το 1 εκατομμύριο ευρώ και διπλασιάζεται με τη φορολογία.

Όλο αυτό το σκηνικό ευνοεί ως ένα βαθμό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ που προσπαθεί να αποκτήσει έναν επιθετικό και θέλει να ολοκληρώσει την κίνηση του, όσο πιο σύντομα μπορεί.

Το θέμα είναι ότι για τον Σπόραρ προκύπτουν και άλλοι μνηστήρες. Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ένα σενάριο που θέλει την Σπόρτινγκ να ενδιαφέρεται για τον Κακουτά της Λανς και να έχει συμπεριλάβει στην πρόταση της ως έμψυχο αντάλαγμα τον Σλοβένο επιθετικό.

Από την άλλη πλευρά και ο ΠΑΟΚ έχει και άλλους επιθετικούς στις λίστες του, σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια του να κλείσει τον Σπόρα. Μάλιστα οι φορ που ενδιαφέρουν το Δικέφαλο είναι παίκτες υψηλής ποιότητας αφού η αναζήτηση που είναι σε εξέλιξη αφορά σε επιθετικό κρούσης που θα λογίζεται ως βασικός και θα καλύπτει τις απαιτήσεις που έχει για τη θέση αυτή ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ