ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κοιτάζει τον δανεισμό του Σπόραρ

Ο Άντραζ Σπόραρ με τη φανέλα της Μπράγκα
Ο Άντραζ Σπόραρ με τη φανέλα της Μπράγκα @ 2021 LUIS VIEIRA / ASSOCIATED PRESS

Ο ΠΑΟΚ αναζητά επιθετικό και στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σλοβένο επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Άντραζ Σπόραρ.

Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Άντραζ Σπόραρ ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, που αναζητά λύσεις στην επίθεση του. Ο Σλοβένος επιθετικός ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που ξόδεψε 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ωστόσο, ήδη από τον Γενάρη παραχωρήθηκε με δανεισμό στην Μπράγκα – με οψιόν εξαγοράς του συμβολαίου του στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ- και πλέον οι πρωταθλητές Πορτογαλίας στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές του.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά επιθετικό και μάλιστα έντονα μετά και την πρόσφατη δήλωση του Μίκαελ Κρμέντσικ για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Τσεχία. Η δήλωση αυτή μπορεί να ερμηνευτεί και ως "καμπανάκι" προς τον Δικέφαλο που δεν φαίνεται αυτή την ώρα να κάνει προσπάθειες για την ανανέωση έστω του δανεισμού του από την Μπριζ.

Όπως και να έχει εφόσον δεν προχωρήσει το θέμα του Κρμέντσικ, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει επιθετικό, αφού στο ρόστερ του θα παραμείνουν ο Κάρολ Σβιντέρσκι – αν δεν προκύψουν μάλιστα προτάσεις εξαιτίας της παρουσίας του στο EURO- και ο νεαρός Γιώργος Κούτσιας. Ο Κούτσιας που κάνει απίστευτα πράγματα με την Κ-19 του Δικεφάλου, σκοράροντας 8 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια θα είναι λογικά ο 3ος επιθετικός του ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σπόραρ, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Ντουμπάι συνδυάζοντας τις διακοπές του με προσωπική προπόνηση, έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ με ετήσιες αποδοχές που προσεγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Προφανώς οι κρούσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ αφορούν σε δανεισμό του και όχι κανονική μεταγραφή. Μια πιθανότητα που συμφέρει και τους Πορτογάλους καθώς τα χρήματα που του δίνουν μαζί με τους φόρους φτάνουν στα 2 εκατομμύρια.

Ο Αντράζ Σπόραρ, είναι γνώριμος του ΠΑΟΚ καθώς τον αντιμετώπισε το καλοκαίρι του 2019 στα δυο παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ