ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Παίζει" δυνατά ο Νέλσον Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αναμέτρηση για την Super League 2020-21 απέναντι στον ΠΑΟΚ
Ο Νέλσον Ολιβέιρα με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αναμέτρηση για την Super League 2020-21 απέναντι στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νέλσον Ολιβέιρα το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέβηκε σημαντικά στην λίστα  του ΠΑΟΚ με τους υποψήφιους φορ κρούσης και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις  καθώς οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα απασχολεί σοβαρά τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, είχε προταθεί από καιρό και ενώ αρχικά φάνηκε ότι ο 'Δικέφαλος' δεν θα προχωρήσει την περίπτωση του, τα δεδομένα στην πορεία άλλαξαν. Πλέον ο 29χρονος φορ άρχισε να ανεβαίνει γρήγορα στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τους υποψήφιους επιθετικούς .

Οι επαφές που υπάρχουν με τις δυο πλευρές είναι προχωρημένες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να εντάξει στο ρόστερ του άμεσα έναν φορ κρούσης και ο Ολιβέιρα δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Πορτογάλος άρχισε να ανεβαίνει σημαντικά στη λίστα προτεραιοτήτων των επιτελών του Δικεφάλου.

Από την άλλη πλευρά ήταν επίσης σημαντικό ότι οι αρχικές απαιτήσεις του 29χρονου επιθετικού μειώθηκαν σημαντικά, γεγονός που λειτούργησε θετικά στην περίπτωσή του. Το κασέ του Ολιβέιρα όταν προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο οι συζητήσεις αυτή την στιγμή αφορούν αποδοχές γύρω στις 700 χιλιάδες και απ' όσο φαίνεται εκεί περίπου θα κλείσει τελικά η συμφωνία.

Για τον Νέλσον Ολιβέιρα είναι θετική η εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου που θεωρεί ότι ο Πορτογάλος μπορεί να βοηθήσει πολύ στην γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Λογικά ο Ολιβέιρα θα είναι ο ένας από τους δύο επιθετικούς που θα αποκτηθούν φέτος το καλοκαίρι. Και αυτό διότι η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για φορ θα συνεχιστεί από την στιγμή που υπάρχει σε εκκρεμότητα και η συζήτηση για το συμβόλαιο του Σβιντέρσκι.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ