ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία, τα δεδομένα με τον εμβολιασμό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ύστερα από δύο χρόνια
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ύστερα από δύο χρόνια EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ανά γκρουπ περνούν σήμερα από ιατρικές εξετάσεις ενόψει της αυριανής πρώτης προπόνησης στην Νέα Μεσημβρία.

Οι διακοπές τελείωσαν για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που από σήμερα μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας. Η πρώτη προπόνηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα στις 7μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία ενώ από σήμερα και ανά γκρουπ οι παίκτες περνούν από ιατρικές εξετάσεις.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι και αυτό του εμβολιασμού κατά του Covid-19. Αυτές τις ημέρες θα γίνει μια ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο στους ποδοσφαιριστές και μετά από αυτή συζήτηση ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του για το τι θέλει να κάνει.

Όσοι αποφασίσουν να εμβολιαστούν θα έχουν τη στήριξη του Δικεφάλου για να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες ενόψει και του ταξιδιού στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει στις 12 του Ιουλίου και μέχρι τότε οι προπονήσεις θα γίνονται στη Νέα Μεσημβρία. Αυτές αλλά και το φιλικό με το Βόλο στις 7 του μήνα στην Τούμπα θα αποτελέσουν ένα τεστ αξιολόγησης για τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τους παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Άπελντορν όπου θα μπουν οι βάσεις για τον ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ