ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ψάχνει γιατρειά στη Λάρισα

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο INTIME

Ο ΠΑΟΚ των τεράστιων προβλημάτων ξεκινά την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου του κυπελλούχου Ελλάδας από το Αλκαζάρ και τον πρώτο αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ.

Με το κλίμα να έχει γίνει εκρηκτικό μετά από όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν έχει περιθώρια να δώσει άλλα δικαιώματα για ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια στο εσωτερικό του.

Ο Δικέφαλος πρέπει να δημιουργήσει συνθήκες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον πρώτο του αγώνα με την ΑΕΛ στην Λάρισα (01/12, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), σε ένα παιχνίδι που κάθε άλλο ενδεχόμενο θα του κάνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεση τους τραυματίες Νέλσον Ολιβέιρα, Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Μιτρίτσα ενώ στη Θεσσαλονίκη έμειναν εκτός του ανέτοιμου Αουγκούστο και οι Πασχαλάκης, Βαρέλα και Ρόντριγκο.

Ο αποκλεισμός του τελευταίου, που έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, δημιουργεί ερωτηματικά. Και αυτό διότι δεν είναι ξεκάθαρο, αν ο Βραζιλιάνος έχει ενοχλήσεις ή πλέον δεν υπολογίζεται καθόλου από τον προπονητή του.

Όπως και να έχει ο Δικέφαλος με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην εστία του, για πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της Super League Interwetten και τον Ίνγκι Ίνγκασον στην άμυνα για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο θα προσπαθήσει να δείξει ότι έχει ακόμη παλμό.

Ζητούμενο για την ομάδα του Λουτσέσκου είναι και η επιστροφή στο σκοράρισμα μετά από την "ανομβρία" τριών συνεχόμενων αγώνων. Μάλιστα για πρώτη φορά ο προπονητής του Δικεφάλου σκέφτεται να ξεκινήσει βασικούς τους δυο επιθετικούς του Άκπομ και Σβιντέρσκι.

Γενικότερα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές, καθώς είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του βρίσκονται στα όρια της "κατάρρευσης" όπως ανέφερε και ο Ρουμάνος μετά την ήττα από τον Άρη.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα αγωνιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τους Ίνγκασον, Μιχάι στα στόπερ, τον Τέιλορ δεξιά και τον Λύρατζη στο αριστερό του άκρο.

Στα χαφ θα αγωνιστεί ο Άντερσον Εσίτι ενώ ερωτηματικό παραμένει ο παίκτης που θα παίξει δίπλα στον Νιγηριανό. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα είναι αριστερά, ο Τόμας Μουργκ δεξιά και οι δυο φορ Τσούμπα Άκπομ και Κάρολ Σβιντέρσκι θα αγωνιστούν μπροστά σε ένα σχήμα 4-4-2.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ